LÖSEV

Sarıyer Belediyesi’nden aşırı sıcaklara karşı önemli uyarı!

Yaşam 11.07.2023 - 16:09, Güncelleme: 11.07.2023 - 16:09
 

Sarıyer Belediyesi’nden aşırı sıcaklara karşı önemli uyarı!

Sarıyer Belediyesi, ilçe sakinlerini 12 Temmuz Çarşamba gününden itibaren ülkeyi etkisi altına alacak sıcak hava dalgasına karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, hafta ortasından itibaren Marmara Bölgesi'nde sıcaklıkların mevsim normallerinin 5-10 derece üzerine çıkmasını beklendiği belirtildi.   Sarıyer Belediyesi de ilçe sakinlerini aşırı sıcaklar konusunda dikkatli olmaya çağırdı.   Yapılan açıklamada: Özellikle önümüzdeki 3 gün boyunca kronik rahatsızlığı olanların, yaşlıların ve çocukların mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamaları konusunda uyarılar yapılırken, orman yangınlarına karşı da daha dikkatli olunmasını istedi.      
Sarıyer Belediyesi, ilçe sakinlerini 12 Temmuz Çarşamba gününden itibaren ülkeyi etkisi altına alacak sıcak hava dalgasına karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, hafta ortasından itibaren Marmara Bölgesi'nde sıcaklıkların mevsim normallerinin 5-10 derece üzerine çıkmasını beklendiği belirtildi.

 

Sarıyer Belediyesi de ilçe sakinlerini aşırı sıcaklar konusunda dikkatli olmaya çağırdı.

 

Yapılan açıklamada: Özellikle önümüzdeki 3 gün boyunca kronik rahatsızlığı olanların, yaşlıların ve çocukların mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamaları konusunda uyarılar yapılırken, orman yangınlarına karşı da daha dikkatli olunmasını istedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.