Kireçburnu’nda Okan Karagöz yeniden başkan seçildi!
Kireçburnu’nda Okan Karagöz yeniden başkan seçildi!
Mazlum Kalender Tesisleri’nde yapılan Kireçburnu Spor Kulübü’nün Olağan Genel Kurulu'nda Okan Karagöz oyların tamamını alarak tekrar başkanlığa seçildi.
Mazlum Kalender Tesisleri’nde yapılan Kireçburnu Spor Kulübü’nün Olağan Genel Kurulu'nda Okan Karagöz oyların tamamını alarak tekrar başkanlığa seçildi.
Kireçburnu Spor Kulübü’nün Olağan Genel Kurulu’na tek aday olarak giren Okan Karagöz oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi.
Kireçburnu Mazlum Kalender Spor Tesisleri’nde yapılan Olağan Genel Kurul, Divan Kurulu seçimi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Faaliyet raporu, Denetleme Kurulu raporu ve tahmini bütçenin okunmasından sonra yapılan açık oylamada Okan Karagöz oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi.
Kireçburnu Spor Kulübü Başkanı Okan Karagöz göreve geldikleri 4 aylık dönemdeki çalışmalar ve önümüzdeki dönem yapılacaklarla ilgili bilgiler verdi.
Kireçburnu halkı seçime yoğun ilgi gösterdi.
Kireçburnu Spor Kulübü Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;
YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER
Okan KARAGÖZ
Erkan KALENDER
Arif BOZOK
Mehmet ERKOÇ
Halit URAL
Peyami ÇAKAR
Veli AY
Nazir BULUT
Murat DEMİR
DENETİM KURULU ASİL ÜYELER
Ateş BOZOK
Ali GÜLÜMSER
Taner YALÇIN
YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER
İsmail KELEŞ
Emin AYYILDIZ
İlker HASON
Erhan DANIŞMAZ
Didem AĞAR
Arzu ÇORLULUOĞLU
Fikret Fazıl SAĞLAM
Kani DURSUN
Mehmet Murat KINIKOĞLU
DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER
Hüseyin GÜLÜMSER
İlhan SİLERSU
Mustafa TÜMER
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.