LÖSEV

Tunçer: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti Anayasası fiilen ilga edilmiştir”

Gündem 31.01.2024 - 02:34, Güncelleme: 31.01.2024 - 02:34
 

Tunçer: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti Anayasası fiilen ilga edilmiştir”

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Sevdagül Tunçer, sosyal medya hesabından Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Sevdagül Tunçer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Can Atalay'ın vekilliği düşürüldü. Kararı ise, yıllar önce Meclis kürsüsünden 'Fethullah Gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir. Bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi için hizmetini yapıyor.' açıklamalarını yapan Bekir Bozdağ okutturdu.   Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesine giden süreç, AYM kararının Anayasanın amir hükmüne rağmen uygulanmaması ve dolayısıyla Anayasanın açıkça tanınmaması suretiyle inşa edilmiştir.   Türkiye Cumhuriyeti Devleti Anayasası fiilen ilga edilmiştir. Suçtur!"    
Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Sevdagül Tunçer, sosyal medya hesabından Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Sevdagül Tunçer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Can Atalay'ın vekilliği düşürüldü. Kararı ise, yıllar önce Meclis kürsüsünden 'Fethullah Gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir. Bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi için hizmetini yapıyor.' açıklamalarını yapan Bekir Bozdağ okutturdu.

 

Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesine giden süreç, AYM kararının Anayasanın amir hükmüne rağmen uygulanmaması ve dolayısıyla Anayasanın açıkça tanınmaması suretiyle inşa edilmiştir.

 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Anayasası fiilen ilga edilmiştir. Suçtur!"

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.