LÖSEV

TOKİ mağdurları AKP’nin İstanbul adayı Murat Kurum'u protesto etti!

Gündem 07.01.2024 - 18:20, Güncelleme: 07.01.2024 - 18:20
 

TOKİ mağdurları AKP’nin İstanbul adayı Murat Kurum'u protesto etti!

Konutları yapılmayan TOKİ mağdurları, Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü önünde toplandı. Mağdurlar, AKP'nin İBB adayı Murat Kurum'u protesto etti.

Murat Kurum’un Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 2019 yılında başlattığı ‘100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi’ kapsamında hak sahibi olan ve 4 yıldır evleri teslim edilmeyen yurttaşlar, peşinat ve taksitlere yapılan zamlar nedeniyle mağdur oldukları gerekçesiyle AKP İstanbul İl Başkanlığı önünde eylem yapmıştı. Mağdurlar bugün de TOKİ mağdurları Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü önünde toplandı. Mağdurlar, "Mağdurlar burada Murat Kurum nerede?" sloganı atarak AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'u protesto etti. (halk.com.tr)      
Konutları yapılmayan TOKİ mağdurları, Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü önünde toplandı. Mağdurlar, AKP'nin İBB adayı Murat Kurum'u protesto etti.

Murat Kurum’un Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 2019 yılında başlattığı ‘100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi’ kapsamında hak sahibi olan ve 4 yıldır evleri teslim edilmeyen yurttaşlar, peşinat ve taksitlere yapılan zamlar nedeniyle mağdur oldukları gerekçesiyle AKP İstanbul İl Başkanlığı önünde eylem yapmıştı.

Mağdurlar bugün de TOKİ mağdurları Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü önünde toplandı.

Mağdurlar, "Mağdurlar burada Murat Kurum nerede?" sloganı atarak AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'u protesto etti. (halk.com.tr)

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.