LÖSEV

Şükrü Genç ve Ekrem İmamoğlu Sarıyer’de buluştu

Gündem 07.11.2023 - 12:50, Güncelleme: 07.11.2023 - 12:50
 

Şükrü Genç ve Ekrem İmamoğlu Sarıyer’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Büyükdere Fidanlığı’nda bir araya gelerek alandaki son durum hakkında bilgi aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 1928 yılında Atatürk’ün emriyle kurulan, içinde Türkiye’nin ilk Bahçıvanlık Okulu’nu barındıran tarihi Büyükdere Fidanlığı’nı yeniden canlandıracak projede sona yaklaşıyor.     İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Büyükdere Fidanlığı’nda buluşarak bir toplantı gerçekleştirdi.     İkili birim yetkilileri ile yaptıkları görüşmelerin ardından alanı gezerek yerinde incelemelerde bulundu.     Yakın zamanda açılışı yapılacak olan Aachen Meydanı hakkında da bilgi alışverişinde bulunan Ekrem İmamoğlu ve Şükrü Genç, Almanya’dan gelecek misafirlerin de Büyükdere Fidanlığı’nda gezdirilmesini konuştu.  
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Büyükdere Fidanlığı’nda bir araya gelerek alandaki son durum hakkında bilgi aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 1928 yılında Atatürk’ün emriyle kurulan, içinde Türkiye’nin ilk Bahçıvanlık Okulu’nu barındıran tarihi Büyükdere Fidanlığı’nı yeniden canlandıracak projede sona yaklaşıyor.

 

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Büyükdere Fidanlığı’nda buluşarak bir toplantı gerçekleştirdi.

 

 

İkili birim yetkilileri ile yaptıkları görüşmelerin ardından alanı gezerek yerinde incelemelerde bulundu.

 

 

Yakın zamanda açılışı yapılacak olan Aachen Meydanı hakkında da bilgi alışverişinde bulunan Ekrem İmamoğlu ve Şükrü Genç, Almanya’dan gelecek misafirlerin de Büyükdere Fidanlığı’nda gezdirilmesini konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.