LÖSEV

Son 19 yılın en kuvvetli hava olayı yaşanacak...

Yaşam 19.11.2023 - 17:02, Güncelleme: 19.11.2023 - 17:02
 

Son 19 yılın en kuvvetli hava olayı yaşanacak...

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından takipçileri ile meteoroloji tahminlerini paylaşarak İstanbulluları uyardı.

Meteoroloji uzmanları 'Afet tehlikesi' diyerek İstanbulluları uyardı. Son yılların en kuvvetli hava olayının bu hafta sonu yaşanmasını beklediklerini kaydeden uzmanlar, yurttaşlara tedbir almaları gerektiğini hatırlattı.. Meteoroloji uzmanları hafta sonuna karşı tüm yurtta alarma geçti. Yurt genelinde düşecek olan sıcak hava yerini dondurucu soğuklara bırakacak. Bununla birlikte yurdun farklı kesimlerinde fırtına, kar, don, buzlanma ve sel felaketine neden olabilecek şiddette yağmur bekleniyor. İstanbul için de durum farklı değil. Uzmanlar İstanbulluları "Afet tehlikesi" diyerek uyardı.   İstanbul için 'Afet Tehlikesi' Sosyal medya hesabından takipçileri ile meteoroloji tahminlerini paylaşan Kerem Ökten İstanbulluları uyardı. Ökten, 19 Kasım pazar günü için "Afet tehlikesi" diyerek açıklamalarda bulundu. Son yılların en güçlü fırtınasını beklediklerini kaydeden Ökten paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Afet Tehlikesi! İstanbul'un Karadeniz'e yakın ilçelerinde Pazar günü 2004'ten bile daha güçlü bir fırtına bekleniyor. Anlık hamleler Kasırga hızında. Üçüncü köprü ile ikinci köprü arasında hasar riski var. Köprü halatları da güçlendirilmeli. İstanbul havalimanı alarma geçmeli..."        
Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından takipçileri ile meteoroloji tahminlerini paylaşarak İstanbulluları uyardı.

Meteoroloji uzmanları 'Afet tehlikesi' diyerek İstanbulluları uyardı. Son yılların en kuvvetli hava olayının bu hafta sonu yaşanmasını beklediklerini kaydeden uzmanlar, yurttaşlara tedbir almaları gerektiğini hatırlattı..

Meteoroloji uzmanları hafta sonuna karşı tüm yurtta alarma geçti.

Yurt genelinde düşecek olan sıcak hava yerini dondurucu soğuklara bırakacak. Bununla birlikte yurdun farklı kesimlerinde fırtına, kar, don, buzlanma ve sel felaketine neden olabilecek şiddette yağmur bekleniyor.

İstanbul için de durum farklı değil. Uzmanlar İstanbulluları "Afet tehlikesi" diyerek uyardı.

 

İstanbul için 'Afet Tehlikesi'

Sosyal medya hesabından takipçileri ile meteoroloji tahminlerini paylaşan Kerem Ökten İstanbulluları uyardı.

Ökten, 19 Kasım pazar günü için "Afet tehlikesi" diyerek açıklamalarda bulundu. Son yılların en güçlü fırtınasını beklediklerini kaydeden Ökten paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Afet Tehlikesi! İstanbul'un Karadeniz'e yakın ilçelerinde Pazar günü 2004'ten bile daha güçlü bir fırtına bekleniyor. Anlık hamleler Kasırga hızında. Üçüncü köprü ile ikinci köprü arasında hasar riski var. Köprü halatları da güçlendirilmeli. İstanbul havalimanı alarma geçmeli..."

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.