Sarıyer'in sevgilisi Şilan, hayat kurtarmak için Kırklareli’nde

Gündem 07.09.2023 - 15:57, Güncelleme: 07.09.2023 - 15:57
 

Sarıyer'in sevgilisi Şilan, hayat kurtarmak için Kırklareli’nde

Sarıyer Belediyesi Arama Kurtarma Köpeği Şilan, Kırklareli'de sağanak yağışlar sonrasında kaybolan vatandaşların kurtarılması için afet bölgesine gönderildi.

Sel ve taşkınların vurduğu Kırklareli’ndeki bungalov tatil tesisindeki evlerin sürüklenmesi sonucu kaybolan vatandaşların arama kurtarma çalışmaları için Sarıyer Belediyesi’nin arama kurtarma köpeği Şilan da görevlendirildi. Çalışmaların ikinci gününde 5 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, emekli bir öğretmen için arama çalışmaları devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremde de görev yapan Sarıyer Belediyesi Arama Kurtarma Köpeği Şilan eğitmeni Halit Canbaş ile Kırklareli'de etkili olan sağanak yağışlar sonrasında kaybolan vatandaşların kurtarılması için afet bölgesine gönderildi.     Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde sağanak yağmur, derelerin taşması ve su baskınlarına neden oldu. AFAD, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Jandarma Arama Kurtarma, itfaiye, Polis Arama Kurtarma Timleri bölgede kayıp vatandaşlara ulaşabilmek için arama kurtarma çalışması başlattı.     Kırklareli Valiliği tarafından yapılan ‘köpekli arama ekipleri’ yardım çağrısı üzerine, İstanbul Valiliği ve AFAD tarafından görevlendirilen Sarıyer Belediyesi Arama Kurtarma Köpeği Şilan da çalışmalara destek için bölgeye gönderildi.     5 kilometre uzunluğundaki vadide 900'ü aşkın kişinin yaptığı aramalar sonucunda 5 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, 1 kişi için ise arama çalışmaları devam ediyor.    
Sarıyer Belediyesi Arama Kurtarma Köpeği Şilan, Kırklareli'de sağanak yağışlar sonrasında kaybolan vatandaşların kurtarılması için afet bölgesine gönderildi.

Sel ve taşkınların vurduğu Kırklareli’ndeki bungalov tatil tesisindeki evlerin sürüklenmesi sonucu kaybolan vatandaşların arama kurtarma çalışmaları için Sarıyer Belediyesi’nin arama kurtarma köpeği Şilan da görevlendirildi. Çalışmaların ikinci gününde 5 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, emekli bir öğretmen için arama çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremde de görev yapan Sarıyer Belediyesi Arama Kurtarma Köpeği Şilan eğitmeni Halit Canbaş ile Kırklareli'de etkili olan sağanak yağışlar sonrasında kaybolan vatandaşların kurtarılması için afet bölgesine gönderildi.

 

 

Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde sağanak yağmur, derelerin taşması ve su baskınlarına neden oldu. AFAD, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Jandarma Arama Kurtarma, itfaiye, Polis Arama Kurtarma Timleri bölgede kayıp vatandaşlara ulaşabilmek için arama kurtarma çalışması başlattı.

 

 

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan ‘köpekli arama ekipleri’ yardım çağrısı üzerine, İstanbul Valiliği ve AFAD tarafından görevlendirilen Sarıyer Belediyesi Arama Kurtarma Köpeği Şilan da çalışmalara destek için bölgeye gönderildi.

 

 

5 kilometre uzunluğundaki vadide 900'ü aşkın kişinin yaptığı aramalar sonucunda 5 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, 1 kişi için ise arama çalışmaları devam ediyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.