Sarıyer Belediyesi: “Gıda malzemesine ihtiyacımız var”

Yaşam 11.02.2023 - 16:08, Güncelleme: 19.02.2023 - 00:00
 

Sarıyer Belediyesi: “Gıda malzemesine ihtiyacımız var”

Ana Hizmet Binası C Blok, Ferahevler Şantiyesi, Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nde yardım toplanmaya devam ederken belediye vatandaşlardan gıda malzemesi bekliyor.

Türkiye, 6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 büyüklüğündeki meydana gelen depremle sarsıldı. Deprem Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’ı vurdu. Depremin ardından Sarıyer Belediyesi çalışanları ve gönüllü vatandaşlar, Rauf Denktaş Kültür Merkezi, Ferahevler Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi ve Sarıyer Belediyesi Ana Hizmet Binası C Blok’ta yardım toplamaya başladı. Sabah 08.00’de çalışmaya başlayan vatandaşlar topladıkları yardımları paketledikten sonra deprem bölgesine ulaştırıyor.     Gıda malzemesine ihtiyaç var Sarıyer Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Yeterince kıyafet desteği aldıklarını bundan sonraki süreçte vatandaşların Sarıyer Belediyesi’ne kıyafet bağışı yapmalarına gerek olmadığı belirtildi. Sarıyer Belediyesi bundan sonraki süreçte kuru bakliyat ve konserve ürünlerini kabul edecek.      
Ana Hizmet Binası C Blok, Ferahevler Şantiyesi, Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nde yardım toplanmaya devam ederken belediye vatandaşlardan gıda malzemesi bekliyor.

Türkiye, 6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 büyüklüğündeki meydana gelen depremle sarsıldı. Deprem Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’ı vurdu.

Depremin ardından Sarıyer Belediyesi çalışanları ve gönüllü vatandaşlar, Rauf Denktaş Kültür Merkezi, Ferahevler Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi ve Sarıyer Belediyesi Ana Hizmet Binası C Blok’ta yardım toplamaya başladı.

Sabah 08.00’de çalışmaya başlayan vatandaşlar topladıkları yardımları paketledikten sonra deprem bölgesine ulaştırıyor.

 

 

Gıda malzemesine ihtiyaç var

Sarıyer Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Yeterince kıyafet desteği aldıklarını bundan sonraki süreçte vatandaşların Sarıyer Belediyesi’ne kıyafet bağışı yapmalarına gerek olmadığı belirtildi.

Sarıyer Belediyesi bundan sonraki süreçte kuru bakliyat ve konserve ürünlerini kabul edecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.