LÖSEV

Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin 2024 yılı zamlı tarifesi belli oldu!

Ekonomi 02.01.2024 - 23:05, Güncelleme: 02.01.2024 - 23:05
 

Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin 2024 yılı zamlı tarifesi belli oldu!

Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yer alan kararda, 2024 yılında uygulanacak Motorlu Taşıtlar Vergisi tutarları (MTV) tarifeleri yer aldı.

1 Ocak tarihinden tarihinden itibaren uygulanacak Motorlu Taşıtlar Vergisi tutarları (MTV) Resmi Gazete'de ilan edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeniden değerleme oranında indirim yetkisini kullanmadı. 2023 yılı için yeniden değerleme oranı olan yüzde 58,46 kadar MTV'ye zam geldi. Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi Genel Tebliği'nde yer alan 2024 yılında ödenecek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) tarifesi şöyle:   OTOMOBİLLER VE ARAZİ TAŞITLARI     MOTOSİKLET MTV TARİFESİ     MİNİBÜS, OTOBÜS VE KAMYONETLER        
Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yer alan kararda, 2024 yılında uygulanacak Motorlu Taşıtlar Vergisi tutarları (MTV) tarifeleri yer aldı.

1 Ocak tarihinden tarihinden itibaren uygulanacak Motorlu Taşıtlar Vergisi tutarları (MTV) Resmi Gazete'de ilan edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeniden değerleme oranında indirim yetkisini kullanmadı.

2023 yılı için yeniden değerleme oranı olan yüzde 58,46 kadar MTV'ye zam geldi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi Genel Tebliği'nde yer alan 2024 yılında ödenecek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) tarifesi şöyle:

 

OTOMOBİLLER VE ARAZİ TAŞITLARI

 

 

MOTOSİKLET MTV TARİFESİ

 

 

MİNİBÜS, OTOBÜS VE KAMYONETLER

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.