Millet can, Beşiktaş Başkanı Çebi ise ‘Puan’ derdinde!

Spor 11.02.2023 - 14:51, Güncelleme: 19.02.2023 - 00:08
 

Millet can, Beşiktaş Başkanı Çebi ise ‘Puan’ derdinde!

Hatayspor ve Gaziantep FK'nın ligden çekilmesi sonrası konuşan Beşiktaş Başkanı Çebi’nin Süper Lig'in durumuyla ilgili yaptığı açıklamaya sert tepkiler geldi.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremde birçok kentimizde can kayıpları yaşanırken, depremden en çok etkilenen illerin başında Hatay ve Gaziantep geliyordu. Yaşanan büyük yıkım sonrası arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ederken, spor kulüpleri de gerçekleştirilen çalışmalara destekleri son sürat devam ediyor.   AÇIKLAMA TEPKİ ÇEKTİ! Hatayspor ve Gaziantep FK yaşanan kayıpları sonrası ligden çekilme kararı alırken, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Lig Radyo'ya verdiği röportajda Süper Lig'in durumuyla ilgili kullandığı ifadeler büyük tepki çekti.   "ADALETLİ LİG İSTİYORUZ DEMİŞTİ" "Sayın Galatasaray Başkanı en başında 'Adaletli lig istiyoruz' dedi. Öyleyse bu takımlarla deplasmanda oynayıp puan kaybeden takımlar varken, kendi sahalarında oynayıp lehlerine puan yazdırmak ne kadar adil olur?"   "GEÇMİŞTEKİ MAÇLAR SAYILMAMALI" "1-2 tane takımımız var, ayağa kalkana kadar bunlar maalesef ligde olamayacak. Dondurulmasını talep ediyoruz. Ancak nasıl olacağı konusunda tereddütler var. Bundan sonra onlarla oynayacak maçların sayılmayacağı gibi, Beşiktaş olarak geçmiştekilerin de sayılmaması gerektiğini düşünüyoruz."     BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI ÖZÜR DİLEDİ! Başkan Çebi'nin yaptığı bu açıklama sosyal medyada büyük tepki çekti. Bazı Beşiktaşlı taraftarların, yorumlarda ezeli rakip taraftarlarından özür dilediği görüldü.      
Hatayspor ve Gaziantep FK'nın ligden çekilmesi sonrası konuşan Beşiktaş Başkanı Çebi’nin Süper Lig'in durumuyla ilgili yaptığı açıklamaya sert tepkiler geldi.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremde birçok kentimizde can kayıpları yaşanırken, depremden en çok etkilenen illerin başında Hatay ve Gaziantep geliyordu.

Yaşanan büyük yıkım sonrası arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ederken, spor kulüpleri de gerçekleştirilen çalışmalara destekleri son sürat devam ediyor.

 

AÇIKLAMA TEPKİ ÇEKTİ!

Hatayspor ve Gaziantep FK yaşanan kayıpları sonrası ligden çekilme kararı alırken, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Lig Radyo'ya verdiği röportajda Süper Lig'in durumuyla ilgili kullandığı ifadeler büyük tepki çekti.

 

"ADALETLİ LİG İSTİYORUZ DEMİŞTİ"

"Sayın Galatasaray Başkanı en başında 'Adaletli lig istiyoruz' dedi. Öyleyse bu takımlarla deplasmanda oynayıp puan kaybeden takımlar varken, kendi sahalarında oynayıp lehlerine puan yazdırmak ne kadar adil olur?"

 

"GEÇMİŞTEKİ MAÇLAR SAYILMAMALI"

"1-2 tane takımımız var, ayağa kalkana kadar bunlar maalesef ligde olamayacak. Dondurulmasını talep ediyoruz. Ancak nasıl olacağı konusunda tereddütler var. Bundan sonra onlarla oynayacak maçların sayılmayacağı gibi, Beşiktaş olarak geçmiştekilerin de sayılmaması gerektiğini düşünüyoruz."

 

 

BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI ÖZÜR DİLEDİ!

Başkan Çebi'nin yaptığı bu açıklama sosyal medyada büyük tepki çekti. Bazı Beşiktaşlı taraftarların, yorumlarda ezeli rakip taraftarlarından özür dilediği görüldü.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.