LÖSEV

Mehmet Deniz’e destek için Samsun’dan İstanbul’a çıkarma

Siyaset 19.12.2023 - 14:52, Güncelleme: 19.12.2023 - 14:52
 

Mehmet Deniz’e destek için Samsun’dan İstanbul’a çıkarma

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Deniz ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için Samsun’dan İstanbul’a gelen heyet birtakım ziyaretlerde bulundu

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Deniz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na İstanbul'u tekrar kazanması konusunda çıktığı bu yolda, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, SAMKON (Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyon) Genel Başkan Vekili, SAMDEF (Samsun Dernekler Federasyonu) Genel Başkanı Metin Şenel ve SAMKON Genel Başkan Yardımcısı Şefik Özdemir ile birlikte başarılar dilediler. CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ ve federasyon başkanları CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. İstanbul'da ve Sarıyer'de ağırlıklı seçmen sayısına sahip Samsunlular bu güne kadar yeterince temsil edilmediklerini ancak önümüzdeki yerel seçimlerde hakettikleri temsil gücünü alacaklarını belirterek, hemşehrileri Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mehmet Deniz'e sahip çıktılar.      
CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Deniz ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için Samsun’dan İstanbul’a gelen heyet birtakım ziyaretlerde bulundu

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Deniz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na İstanbul'u tekrar kazanması konusunda çıktığı bu yolda, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, SAMKON ( Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyon) Genel Başkan Vekili, SAMDEF ( Samsun Dernekler Federasyonu) Genel Başkanı Metin Şenel ve SAMKON Genel Başkan Yardımcısı Şefik Özdemir ile birlikte başarılar dilediler.

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ ve federasyon başkanları CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

İstanbul'da ve Sarıyer'de ağırlıklı seçmen sayısına sahip Samsunlular bu güne kadar yeterince temsil edilmediklerini ancak önümüzdeki yerel seçimlerde hakettikleri temsil gücünü alacaklarını belirterek, hemşehrileri Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mehmet Deniz'e sahip çıktılar.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.