Kılıçdaroğlu ve Erdoğan arasında dikkat çeken oy farkı!

Siyaset 07.03.2023 - 21:51, Güncelleme: 07.03.2023 - 21:53
 

Kılıçdaroğlu ve Erdoğan arasında dikkat çeken oy farkı!

ORC Araştırma 4-6 Mart tarihleri arasında yapılan anket sonuçlarını yayımladı. Kılıçdaroğlu ve Erdoğan’ın yer aldığı ilk anketteki fark dikkat çekti.

ORC Araştırma, 4-6 Mart tarihleri arasında 28 ilde 1850 katılımcı ile yaptığı anket çalışmasının sonuçlarını yayımladı. Altılı Masa’da yaşanan adaylık krizine de vurgu yapılan ankette Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun oylanması istendi. Ankette katılımcıların oy tercihlerinin dağılımı ise dikkat çekti. Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na verilen destek yüzde 56,8 seviyesinde oldu. Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan ise yüzde 43,2’de kaldı.      
ORC Araştırma 4-6 Mart tarihleri arasında yapılan anket sonuçlarını yayımladı. Kılıçdaroğlu ve Erdoğan’ın yer aldığı ilk anketteki fark dikkat çekti.

ORC Araştırma, 4-6 Mart tarihleri arasında 28 ilde 1850 katılımcı ile yaptığı anket çalışmasının sonuçlarını yayımladı.

Altılı Masa’da yaşanan adaylık krizine de vurgu yapılan ankette Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun oylanması istendi.

Ankette katılımcıların oy tercihlerinin dağılımı ise dikkat çekti. Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na verilen destek yüzde 56,8 seviyesinde oldu.

Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan ise yüzde 43,2’de kaldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.