Kemer Mahallesi Muhtarı Fulya Bayram son yolculuğuna uğurlandı

Gündem 29.05.2024 - 18:30, Güncelleme: 29.05.2024 - 18:30
 

Kemer Mahallesi Muhtarı Fulya Bayram son yolculuğuna uğurlandı

Dün geçirdiği elim trafik kazasında hayatını kaybeden Bahçeköy Kemer Mahallesi Muhtarı Fulya Bayram, düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları, CHP Sarıyer ilçe Başkanı Mehmet Kubat, Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç, Sarıyer Belediyesi meclis üyeleri, Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı ve Emirgan Muhtarı Muharrem Yavuz, tüm mahalle muhtarları, Fulya Bayram’ın ailesi, yakınları ve sevenlerinin katıldığı cenaze töreninde duygulu anlar yaşandı.     Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, “Bugün Sarıyer’imiz önemli bir değerini kaybetti. Neredeyse her gün görüştüğümüz Fulya muhtarımızın kaybı dolayısıyla büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Ben onu, o da beni çok severdi. Çok güzel bir insandı. Bir kez daha kendisine Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.       Bahçeköy Nuray Artam Camii’nde Bayram için kılınan cenaze namazının ardından, sevenleri ve yakınları Bayram’ı son yolculuğuna uğurladı.     Merhume Fulya Bayram’ın naaşı Bahçeköy Kemer Mezarlığı’na defnedildi.        
Dün geçirdiği elim trafik kazasında hayatını kaybeden Bahçeköy Kemer Mahallesi Muhtarı Fulya Bayram, düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları, CHP Sarıyer ilçe Başkanı Mehmet Kubat, Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç, Sarıyer Belediyesi meclis üyeleri, Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı ve Emirgan Muhtarı Muharrem Yavuz, tüm mahalle muhtarları, Fulya Bayram’ın ailesi, yakınları ve sevenlerinin katıldığı cenaze töreninde duygulu anlar yaşandı.

 

 

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, “Bugün Sarıyer’imiz önemli bir değerini kaybetti. Neredeyse her gün görüştüğümüz Fulya muhtarımızın kaybı dolayısıyla büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Ben onu, o da beni çok severdi. Çok güzel bir insandı. Bir kez daha kendisine Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi. 

 

 

 Bahçeköy Nuray Artam Camii’nde Bayram için kılınan cenaze namazının ardından, sevenleri ve yakınları Bayram’ı son yolculuğuna uğurladı.

 

 

Merhume Fulya Bayram’ın naaşı Bahçeköy Kemer Mezarlığı’na defnedildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.