İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na silahlı saldırı yapıldı!

Gündem 31.03.2023 - 13:05, Güncelleme: 31.03.2023 - 13:09
 

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na silahlı saldırı yapıldı!

Zeytinburnu’nda bulunan İYİ Parti İl Başkanlığı’na sabah karşı silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kurşunlar, parti binasının camlarına isabet etti.

Zeytinburnu’nda bulunan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı sabaha karşı kurşunlandı… Parti binasının camına isabet eden kurşunlardan biri kafeterya bölümündeki koltuğa saplandı. Saldırgan olay yerinden kaçarken polis binada incelemelerde bulunuyor. Parti binasındakilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi. Polis inceleme başlatırken saldırganın kaçtığı öğrenildi.   BİR KURŞUN KOLTUĞA İSABET ETTİ İYİ Parti İstanbul İl Sekreteri Alper Akdoğan, “Kurşun ana giriş kapısındaki kafeteryalar bölümünde koltuğa saplanmış” dedi.     ERDOĞAN - AKŞENER GERİLİMİ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine yönelik “Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan’a da dikkat et, Tayyip ismine de dikkat et. Konuştuğun zaman buna göre konuş. Beni, kendinle de uğraştırma” sözlerini hatırlatılan Akşener, “Sayın Erdoğan’ın beni ilk tehdidi değil, bu beni üçüncü tehdidi” yanıtını vermişti.     “SEN ÖNCE YANINDAKİ YALAKA TAYFANA BAK” İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, açıklamalarını şöyle sürdürmüştü: 31 Mart seçimlerinde ‘Bu bayanın zaten dokunulmazlığı yok. Bu bayanı hapse gönderirim’ dedi. Ben de elime çantayı hazırladım, ‘buyur bilader’ dedim. Birinci tehdit buydu. İkincisi, Rize’de ‘ey gelin hanım görürsün gününü, bunlar iyi günlerin demişti’ dedi, Rize’de bir sürü yanlış iş oldu. Her şeye rağmen gittim Rize’ye. Bu ikinci tehditti. Şimdi de “Benim adım Erdoğan beni kendinle uğraştırmıyor” diyor. Ben de diyorum ki Recep Bey neden bu kadar sinirlisin. Devr-i iktidarında namusuma, şerefime sahibi olduğunuz televizyon kanalından iftira atıldı, bununla ilgili mücadele ettim. Sen beni aradın, gereğini yapacağını söyledin. O iftirayı atan şerefsizlerin hepsi senin mahkemelerinde beraat etti. Devri iktidarında evim basıldı. Basanların tamamı beraat etti. Ey Erdoğan sen önce otur, bunlara bak. Yanındaki yalaka tayfasına bak. Sana yanlış bilgi veren, temel atma tiyatrosunu yaptıran cahil, yalaka tayfasını tehdit et. Sen beni tehdit edemezsin. Cumhur İttifakı içindeki sisteme inanamıyorum. Bir sabah uyanıyorum ben Türkiye’nin en yerli milli insanıyım, ertesi gün PKK’lı oluyorum, ondan sonra ki gün faili meçhulcü oluyorum. Yahu karar verin kardeşim ben neyim. Bunların hepsi birbirini zıttı ama hepsini bir arada oldum. Sayın Erdoğan da beni iyi tanır ki ben bugüne kadar hiçbir tehdide pabuç bırakmadım. Adresim belli, partimin adresi belli. Demirden korksak trene binmezdik. Çantam elimde, benim için Silivri soğuk değil. Recep bey bu sinire gerek yok. Eskiden beri seni tanıyan biri olarak tavsiye edeyim; papatya çayına devam. (Sözcü)  
Zeytinburnu’nda bulunan İYİ Parti İl Başkanlığı’na sabah karşı silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kurşunlar, parti binasının camlarına isabet etti.

Zeytinburnu’nda bulunan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı sabaha karşı kurşunlandı… Parti binasının camına isabet eden kurşunlardan biri kafeterya bölümündeki koltuğa saplandı. Saldırgan olay yerinden kaçarken polis binada incelemelerde bulunuyor.

Parti binasındakilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi. Polis inceleme başlatırken saldırganın kaçtığı öğrenildi.

 

BİR KURŞUN KOLTUĞA İSABET ETTİ

İYİ Parti İstanbul İl Sekreteri Alper Akdoğan, “Kurşun ana giriş kapısındaki kafeteryalar bölümünde koltuğa saplanmış” dedi.

 

 

ERDOĞAN - AKŞENER GERİLİMİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine yönelik “Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan’a da dikkat et, Tayyip ismine de dikkat et. Konuştuğun zaman buna göre konuş. Beni, kendinle de uğraştırma” sözlerini hatırlatılan Akşener, “Sayın Erdoğan’ın beni ilk tehdidi değil, bu beni üçüncü tehdidi” yanıtını vermişti.

 

 

“SEN ÖNCE YANINDAKİ YALAKA TAYFANA BAK”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, açıklamalarını şöyle sürdürmüştü:

31 Mart seçimlerinde ‘Bu bayanın zaten dokunulmazlığı yok. Bu bayanı hapse gönderirim’ dedi. Ben de elime çantayı hazırladım, ‘buyur bilader’ dedim. Birinci tehdit buydu.

İkincisi, Rize’de ‘ey gelin hanım görürsün gününü, bunlar iyi günlerin demişti’ dedi, Rize’de bir sürü yanlış iş oldu. Her şeye rağmen gittim Rize’ye. Bu ikinci tehditti.

Şimdi de “Benim adım Erdoğan beni kendinle uğraştırmıyor” diyor. Ben de diyorum ki Recep Bey neden bu kadar sinirlisin. Devr-i iktidarında namusuma, şerefime sahibi olduğunuz televizyon kanalından iftira atıldı, bununla ilgili mücadele ettim.

Sen beni aradın, gereğini yapacağını söyledin. O iftirayı atan şerefsizlerin hepsi senin mahkemelerinde beraat etti. Devri iktidarında evim basıldı. Basanların tamamı beraat etti.

Ey Erdoğan sen önce otur, bunlara bak. Yanındaki yalaka tayfasına bak. Sana yanlış bilgi veren, temel atma tiyatrosunu yaptıran cahil, yalaka tayfasını tehdit et. Sen beni tehdit edemezsin.

Cumhur İttifakı içindeki sisteme inanamıyorum. Bir sabah uyanıyorum ben Türkiye’nin en yerli milli insanıyım, ertesi gün PKK’lı oluyorum, ondan sonra ki gün faili meçhulcü oluyorum. Yahu karar verin kardeşim ben neyim. Bunların hepsi birbirini zıttı ama hepsini bir arada oldum.

Sayın Erdoğan da beni iyi tanır ki ben bugüne kadar hiçbir tehdide pabuç bırakmadım. Adresim belli, partimin adresi belli. Demirden korksak trene binmezdik. Çantam elimde, benim için Silivri soğuk değil.

Recep bey bu sinire gerek yok. Eskiden beri seni tanıyan biri olarak tavsiye edeyim; papatya çayına devam. (Sözcü)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.