LÖSEV

İstanbul'da felaket! Sarıyer’de ağaçlar devrildi, Şile’de dere taştı

Yaşam 19.11.2023 - 17:23, Güncelleme: 19.11.2023 - 17:23
 

İstanbul'da felaket! Sarıyer’de ağaçlar devrildi, Şile’de dere taştı

İstanbul’da etkisini gösteren fırtına ve sağanak yağış, Ağva’daki Yeşilçay Deresi’nin taşmasına ve Sarıyer’de ağaçların devrilmesine neden oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıların ardından yurdu etkisi altına alan sağanak ve fırtınanın etkisi Cumartesi gününden itibaren sürüyor. Şile'de de fırtına ve şiddetli yağış etkisini gösterdi, Ağva Mahallesi'ndeki Yeşilçay Deresi taştı. Dere kenarındaki işletmeleri su basarken, işletmelerdeki masa ve sandalyeler suda sürüklendi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekiplerin çalışması sürüyor. Kıyıya vuran tekneler de hasar oluştu. Ekipler, hasar tespiti ve gerekli müdahale için çalışmalara başladı.     ŞİLE'DE EĞİTİME 1 GÜN ARA! İstanbul Valisi Davut Gül ise son yaptığı açıklamada; "İstanbul'da yağış, akşam 21-22'ye kadar devam edecek" dedi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada ise Şile'de ilk-orta dereceli okulların yarın için tatil edildiği açıklandı.     SARIYER'DE AĞAÇLAR YOLA DEVRİLDİ Zekeriyaköy Mahallesi Kilyos Caddesi ve Rumeli Feneri Yolu üzerinde devrilen ağaçlar yolu trafiğe kapattı. Jandarma ekipleri devrilen ağaçlar nedeniyle kapanan yolda başka kazaların yaşanmaması için tedbir alırken, itfaiye ekipleri ağaçları keserek kaldırdı. Kesilen ağaçların kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.    
İstanbul’da etkisini gösteren fırtına ve sağanak yağış, Ağva’daki Yeşilçay Deresi’nin taşmasına ve Sarıyer’de ağaçların devrilmesine neden oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıların ardından yurdu etkisi altına alan sağanak ve fırtınanın etkisi Cumartesi gününden itibaren sürüyor.

Şile'de de fırtına ve şiddetli yağış etkisini gösterdi, Ağva Mahallesi'ndeki Yeşilçay Deresi taştı. Dere kenarındaki işletmeleri su basarken, işletmelerdeki masa ve sandalyeler suda sürüklendi.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekiplerin çalışması sürüyor. Kıyıya vuran tekneler de hasar oluştu. Ekipler, hasar tespiti ve gerekli müdahale için çalışmalara başladı.

 

 

ŞİLE'DE EĞİTİME 1 GÜN ARA!

İstanbul Valisi Davut Gül ise son yaptığı açıklamada; "İstanbul'da yağış, akşam 21-22'ye kadar devam edecek" dedi.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada ise Şile'de ilk-orta dereceli okulların yarın için tatil edildiği açıklandı.

 

 

SARIYER'DE AĞAÇLAR YOLA DEVRİLDİ

Zekeriyaköy Mahallesi Kilyos Caddesi ve Rumeli Feneri Yolu üzerinde devrilen ağaçlar yolu trafiğe kapattı.

Jandarma ekipleri devrilen ağaçlar nedeniyle kapanan yolda başka kazaların yaşanmaması için tedbir alırken, itfaiye ekipleri ağaçları keserek kaldırdı. Kesilen ağaçların kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.