Lilly Palmer, Volkswagen Arena’ya geliyor

Kültür-Sanat 03.06.2024 - 20:01, Güncelleme: 03.06.2024 - 20:01
 

Lilly Palmer, Volkswagen Arena’ya geliyor

Techno sahnesinin önemli ismi Lilly Palmer'ı Volkswagen Arena’nın gerçeküstü atmosferinde 8 Haziran gecesi ağırlamaya hazırlanıyor.

"We Control", "Resistance", "Resonate", "Fall In Love" ve "You Are My Guide" gibi başarılı solo prodüksiyonlarıyla dinleyicilerinin beğenisini toplayan Alman sanatçı Lilly Palmer müzikal yolculuğuna Zürih'in zengin underground sahnesinde başladı. Enerjik setleriyle kalabalıkları her seferinde kendisine hayran bırakmayı başaran Lilly Palmer 2023 yılında Tomorrowland ana sahnesindeki göz alıcı performansıyla da adından sıkça söz ettirdi. Lilly Palmer'ın The Moment Mix'in İstanbul edisyonu kapsamında sahne alacağı ve müziğiyle dinleyicilerine özgürlüğü ve derinlikli duyguları hissettireceği bu çok özel gecede Palmer'ın yanı sıra, Aaron Hibell, Ferhat Albayrak, Ece b2b Y.Unan ve Onur da performanslarıyla geceye enerji katacak. 8 Haziran Cumartesi gecesi Volkswagen Arena 'nın gerçeküstü atmosferinde Beatport & The Moment iş birliği ve Label Project sunumuyla gerçekleşecek ve kurulacak 360 derece sahne ile katılımcılara unutulmaz bir deneyim de sunacak olan The Moment Mix'in İstanbul edisyonunun biletlerine Gmticket, Bugece ve Biletino üzerinden ulaşabilirsiniz.  
Techno sahnesinin önemli ismi Lilly Palmer'ı Volkswagen Arena’nın gerçeküstü atmosferinde 8 Haziran gecesi ağırlamaya hazırlanıyor.

"We Control", "Resistance", "Resonate", "Fall In Love" ve "You Are My Guide" gibi başarılı solo prodüksiyonlarıyla dinleyicilerinin beğenisini toplayan Alman sanatçı Lilly Palmer müzikal yolculuğuna Zürih'in zengin underground sahnesinde başladı.

Enerjik setleriyle kalabalıkları her seferinde kendisine hayran bırakmayı başaran Lilly Palmer 2023 yılında Tomorrowland ana sahnesindeki göz alıcı performansıyla da adından sıkça söz ettirdi.

Lilly Palmer'ın The Moment Mix'in İstanbul edisyonu kapsamında sahne alacağı ve müziğiyle dinleyicilerine özgürlüğü ve derinlikli duyguları hissettireceği bu çok özel gecede Palmer'ın yanı sıra, Aaron Hibell, Ferhat Albayrak, Ece b2b Y.Unan ve Onur da performanslarıyla geceye enerji katacak.

8 Haziran Cumartesi gecesi Volkswagen Arena 'nın gerçeküstü atmosferinde Beatport & The Moment iş birliği ve Label Project sunumuyla gerçekleşecek ve kurulacak 360 derece sahne ile katılımcılara unutulmaz bir deneyim de sunacak olan The Moment Mix'in İstanbul edisyonunun biletlerine Gmticket, Bugece ve Biletino üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.