İstinyePark’ta Gülse Birsel izdihamı yaşandı!

Kültür-Sanat 03.06.2024 - 18:55, Güncelleme: 03.06.2024 - 18:55
 

İstinyePark’ta Gülse Birsel izdihamı yaşandı!

Ünlü yazar, senarist ve oyuncu Gülse Birsel, yeni kitabı “Beni Gözünüzde Büyütmeyin” ile D&R’ın konuğu oldu. Birsel, D&R İstinyePark’ta okurlarıyla buluştu.

“Avrupa Yakası”, “Yalan Dünya”, “Jet Sosyete” ve “Aile Arasında” gibi ses getiren dizi ve sinema filmlerinin başrolünü ve senaristliğini üstlenen Gülse Birsel yeni kitabı “Beni Gözünüzde Büyütmeyin”in imza gününde okurları ve sevenleriyle bir araya geldi.     D&R İstinyePark’ta gerçekleştirilen ve Gülse Birsel hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği imza gününde uzun kuyruklar oluştu.     Bazı okurların, Birsel’in daha önceki kitaplarını hatta “Avrupa Yakası” DVD ve VCD’lerini dahi yanlarında getirdiği ve imza aldığı görüldü.     En dikkat çekici olansa bir hayranının Birsel’e kara kalem portresini hediye etmesiydi.     “4-5 saatlik stand-up gösterisi yaptırabilecek bir kitap” “Beni Gözünüzde Büyütmeyin”in yedinci kitabı olduğunu ifade eden Gülse Birsel “Bu kitap öncekilerden biraz farklı. Daha önceki kitaplarım kısmen ya da tamamen gazete yazılarımdan oluşuyordu. Bu kitap ise sıfırdan kaleme alınmış yazılardan oluşuyor. Tamamen mizah ağırlıklı, eğlenceli yazılar. Sahneye uyarlasam 4-5 saatlik bir stand-up gösterisi yaptırabilecek bir içerik var” diye konuştu.     Gülse Birsel başta kitap olmak üzere dizi ve film çalışmalarının devamının geleceğini de müjdeledi.   Gülse Birsel hakkında Oyuncu, sunucu, senarist, komedyen, gazeteci ve yazar Gülse Birsel’in, “Beni Gözünüzde Büyütmeyin” adlı son kitabından önce kaleme aldığı 6 kitap bulunuyor. Atv'de yayımlanan g.a.g. adlı programın metinlerinden oluşan ilk kitap “Gayet Ciddiyim” 2003 yılında yayınlandı. 2004'te ikinci kitabı “Hâlâ Ciddiyim” ve Ağustos 2005'te üçüncü kitabı “Yolculuk Nereye Hemşerim?” piyasaya çıktı. Birsel'in dördüncü kitabı “Velev ki Ciddiyim!” ise Aralık 2009'da, beşinci kitabı “Yazlık” ise Haziran 2011'de yayımlandı. “Memleketi Ben Kurtaracağım!” adlı altıncı kitabı ise 2015'te raflardaki yerini aldı.      
Ünlü yazar, senarist ve oyuncu Gülse Birsel, yeni kitabı “Beni Gözünüzde Büyütmeyin” ile D&R’ın konuğu oldu. Birsel, D&R İstinyePark’ta okurlarıyla buluştu.

“Avrupa Yakası”, “Yalan Dünya”, “Jet Sosyete” ve “Aile Arasında” gibi ses getiren dizi ve sinema filmlerinin başrolünü ve senaristliğini üstlenen  Gülse Birsel yeni kitabı “Beni Gözünüzde Büyütmeyin”in imza gününde okurları ve sevenleriyle bir araya geldi.

 

 

D&R İstinyePark’ta gerçekleştirilen ve Gülse Birsel hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği imza gününde uzun kuyruklar oluştu.

 

 

Bazı okurların, Birsel’in daha önceki kitaplarını hatta “Avrupa Yakası” DVD ve VCD’lerini dahi yanlarında getirdiği ve imza aldığı görüldü.

 

 

En dikkat çekici olansa bir hayranının Birsel’e kara kalem portresini hediye etmesiydi.

 

 

“4-5 saatlik stand-up gösterisi yaptırabilecek bir kitap”

“Beni Gözünüzde Büyütmeyin”in yedinci kitabı olduğunu ifade eden Gülse Birsel “Bu kitap öncekilerden biraz farklı. Daha önceki kitaplarım kısmen ya da tamamen gazete yazılarımdan oluşuyordu. Bu kitap ise sıfırdan kaleme alınmış yazılardan oluşuyor. Tamamen mizah ağırlıklı, eğlenceli yazılar. Sahneye uyarlasam 4-5 saatlik bir stand-up gösterisi yaptırabilecek bir içerik var” diye konuştu.

 

 

Gülse Birsel başta kitap olmak üzere dizi ve film çalışmalarının devamının geleceğini de müjdeledi.

 

Gülse Birsel hakkında

Oyuncu, sunucu, senarist, komedyen, gazeteci ve yazar Gülse Birsel’in, “Beni Gözünüzde Büyütmeyin” adlı son kitabından önce kaleme aldığı 6 kitap bulunuyor. Atv'de yayımlanan g.a.g. adlı programın metinlerinden oluşan ilk kitap “Gayet Ciddiyim” 2003 yılında yayınlandı. 2004'te ikinci kitabı “Hâlâ Ciddiyim” ve Ağustos 2005'te üçüncü kitabı “Yolculuk Nereye Hemşerim?” piyasaya çıktı. Birsel'in dördüncü kitabı “Velev ki Ciddiyim!” ise Aralık 2009'da, beşinci kitabı “Yazlık” ise Haziran 2011'de yayımlandı. “Memleketi Ben Kurtaracağım!” adlı altıncı kitabı ise 2015'te raflardaki yerini aldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.