Hüseyin Coşkun: "Sarıyer’in hikâyesini birlikte yazacağız"

Siyaset 29.11.2023 - 01:18, Güncelleme: 29.11.2023 - 01:18
 

Hüseyin Coşkun: "Sarıyer’in hikâyesini birlikte yazacağız"

Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’na Belediye Başkan Aday Adaylığı için evraklarını teslim etti.

Sarıyer Belediye Başkan aday adaylığı için evraklarını CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat’a teslim etti.     Evrak tesliminden sonra Baba Ocağım dediği CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı toplantı salonunda katılımcılara seslenen Coşkun, konuşmasına Mevlana’nın “Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşır” sözleriyle başladı.     Hüseyin Coşkun, "Bu salonu dolduran gönüldaşlarımızla, beraber siyaset yaptığımız arkadaşlarımızla yeni bir yola çıkmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum." dedi.     Sarıyer için yapılması gereken projeler hakkında bilgi veren Hüseyin Coşkun “Yerel yönetim kendi ekseninde dönen bir yönetim anlayışı olmamalıdır. Yerel yönetim kendi çevresindekilerinin etkileşimiyle, en yakınındaki ilçe, daha yakınındaki İBB’yi etkileyecek projeler üretmeli, etkileyecek siyaset yapmalı, etkileyecek politikalar üretmelidir. Dolayısıyla bu anlamda 4 dönem Marmara ve Boğaz Belediyeler Birliği üyeliği yaptım. Orada çok tecrübeler edindim. Yarın ne yapacağımı bilerek bu yola çıktım. Bildiğiniz bir yeri yönetebilirsiniz. Ben bu konuda yerel yönetimler anlamında, mahalli idareler anlamında Sarıyerimizi çok iyi bilen ve dilim döndüğünce anlatabilen bir Başkan aday adayıyım.” ifadelerini kullandı.     Hüseyin Coşkun “Tarlada izimiz var, harmanda gözümüz var, seçimi kazanmaya gücümüz de var sözümüz de var. Sarıyer Belediyesi Başkan aday adaylığı müracaatımda toplantımıza iştirak eden basın mensuplarına, partililere, yol arkadaşlarıma tüm dostlara çok teşekkür ediyorum” sözleriyle konuşmasını tamamladı.    
Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’na Belediye Başkan Aday Adaylığı için evraklarını teslim etti.

Sarıyer Belediye Başkan aday adaylığı için evraklarını CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat’a teslim etti.

 

 

Evrak tesliminden sonra Baba Ocağım dediği CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı toplantı salonunda katılımcılara seslenen Coşkun, konuşmasına Mevlana’nın “Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşır” sözleriyle başladı.

 

 

Hüseyin Coşkun, "Bu salonu dolduran gönüldaşlarımızla, beraber siyaset yaptığımız arkadaşlarımızla yeni bir yola çıkmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum." dedi.

 

 

Sarıyer için yapılması gereken projeler hakkında bilgi veren Hüseyin Coşkun “ Yerel yönetim kendi ekseninde dönen bir yönetim anlayışı olmamalıdır. Yerel yönetim kendi çevresindekilerinin etkileşimiyle, en yakınındaki ilçe, daha yakınındaki İBB’yi etkileyecek projeler üretmeli, etkileyecek siyaset yapmalı, etkileyecek politikalar üretmelidir. Dolayısıyla bu anlamda 4 dönem Marmara ve Boğaz Belediyeler Birliği üyeliği yaptım. Orada çok tecrübeler edindim. Yarın ne yapacağımı bilerek bu yola çıktım. Bildiğiniz bir yeri yönetebilirsiniz. Ben bu konuda yerel yönetimler anlamında, mahalli idareler anlamında Sarıyerimizi çok iyi bilen ve dilim döndüğünce anlatabilen bir Başkan aday adayıyım.” ifadelerini kullandı.

 

 

Hüseyin Coşkun “Tarlada izimiz var, harmanda gözümüz var, seçimi kazanmaya gücümüz de var sözümüz de var. Sarıyer Belediyesi Başkan aday adaylığı müracaatımda toplantımıza iştirak eden basın mensuplarına, partililere, yol arkadaşlarıma tüm dostlara çok teşekkür ediyorum” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.