Dünyaca ünlü yazardan yeni kitap: AFFETMEK (Affetme Psikolojisi)

Kültür-Sanat 01.10.2024 - 18:15, Güncelleme: 01.10.2024 - 18:15
 

Dünyaca ünlü yazardan yeni kitap: AFFETMEK (Affetme Psikolojisi)

Kitapları 73 dile çevrilen, 101 eserin dünyaca ünlü yazar Akif Manaf’ın, merakla beklenen yeni kitabı “AFFETMEK (Affetme Psikolojisi)” raflardaki yerini aldı.

Tüm dünyada büyük bir okur kitlesi tarafından gün geçtikçe daha da yakından takip edilen, en karmaşık konuları sade bir anlatımla aktaran yazar, bu kitapta “Affetmek” konusunu tüm detaylarıyla, kapsamlı bir biçimde ele alıyor. A.Z. Yayıncılıktan çıkan kitap, hem derin teorik bilgilere hem de çok boyutlu pratik deneyimlere dayanıyor. Kitapta yürütülen inceleme ve araştırma diyalektik, analitik, psikolojik ve fenomenolojik unsurlar içeriyor.     Kitap arka kapaktan: Bu kitapta sadece affetme sanatı değil, affetmenin ötesine geçmek ve daha fazlasına sahip olmak için araçlar sunulmaktadır. Bu affetme yolculuğunda sunulan bilgelik hem anlama kapasitesini hem de zekâ gücünü artırmaktadır. İnsanlık tarihinde ilk defa affetmenin sadece bir alternatif veya bir seçim olmadığını sunmaktadır bu kitap. Bir insan hayatta kalmak için affetmek zorundadır çünkü aksi takdirde fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal sağlığın çöküşü kaçınılmazdır. Bir insanın hatalarından ders çıkarıp değişmesi için affetmek cezalandırmaktan veya intikam almaktan daha etkilidir. Zira affetmenin son derece güçlü ıslah edici bir yönü vardır. O yüzden affedicilik hem bireysel hem de toplumsal açıdan çok önemlidir. Asırlardır insanlık zoraki bir şekilde affetmeyi önerdi ve bunda tamamen başarısız oldu. Tekâmül yolundaki yaklaşım farklıdır. Birey tekâmül ederek farkındalığın ışığını yakar ve bencilliğin karanlığını yok eder; işte o zaman affetme güneşi kendiliğinden ortaya çıkar. Günümüzün en sıra dışı yazarlarından olan ve kişisel gelişim okurlarının yakından takip ettiği Manaf, kitaplarında farkındalığı artıran keskin analizler ile öne çıkıyor. Yaratıcılık, Aşk, Zekâ, Başarı, Mutluluk, Değişim, İnsan, Devrim, Hırs, Şöhret, Siyaset, Ahlak, Merhamet, Aydınlanma, Bilinç, Anlayış, Zihin, Bilgelik, Yol, Duygu, Masumiyet, Kuşku, Merak,  Kahkaha, Fanatizm, Beden gibi insana dair hemen her konuda 101 eseri bulunan yazar, şaşırtıcı bir sadelik ve akıcı bir anlatımla her kesime hitap ediyor. Kitapseverler yazarın tüm kitaplarına ilişkin paylaşımları, yazarın kitaplarına özgü sosyal medya hesapları üzerinden de takip edebiliyor. Öte yandan 27-28-29 Eylül’de Hollanda Kitap Fuarı’nda okurlarla buluşan Manaf’ın, 1-3 Ekim Barselona, 4-6 Ekim Kıbrıs, 16-20 Ekim Frankfurt, 6-17 Kasım Birleşik Arap Emirlikleri, 15-17 Kasım Çin ve 30 Kasım’da Meksika’da olmak dünyanın önde gelen kitap fuarlarında yer alacağı ve yazarın bu fuarlarda imza günleri düzenleyeceği de alınan bilgiler arasında.   Affetmek konusundaki doyurucu ve sürükleyici anlatımıyla elinizden düşüremeyeceğiniz, tek solukta okunacak gerçek bir başucu kitabı olan “Affetmek (Affetme Psikolojisi)”, okuyucunun bu konudaki tüm sorularına yanıt bulmasını sağlıyor.    
Kitapları 73 dile çevrilen, 101 eserin dünyaca ünlü yazar Akif Manaf’ın, merakla beklenen yeni kitabı “AFFETMEK (Affetme Psikolojisi)” raflardaki yerini aldı.

Tüm dünyada büyük bir okur kitlesi tarafından gün geçtikçe daha da yakından takip edilen, en karmaşık konuları sade bir anlatımla aktaran yazar, bu kitapta “Affetmek” konusunu tüm detaylarıyla, kapsamlı bir biçimde ele alıyor.

A.Z. Yayıncılıktan çıkan kitap, hem derin teorik bilgilere hem de çok boyutlu pratik deneyimlere dayanıyor. Kitapta yürütülen inceleme ve araştırma diyalektik, analitik, psikolojik ve fenomenolojik unsurlar içeriyor.

 

 

Kitap arka kapaktan:

Bu kitapta sadece affetme sanatı değil, affetmenin ötesine geçmek ve daha fazlasına sahip olmak için araçlar sunulmaktadır. Bu affetme yolculuğunda sunulan bilgelik hem anlama kapasitesini hem de zekâ gücünü artırmaktadır.

İnsanlık tarihinde ilk defa affetmenin sadece bir alternatif veya bir seçim olmadığını sunmaktadır bu kitap. Bir insan hayatta kalmak için affetmek zorundadır çünkü aksi takdirde fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal sağlığın çöküşü kaçınılmazdır.

Bir insanın hatalarından ders çıkarıp değişmesi için affetmek cezalandırmaktan veya intikam almaktan daha etkilidir. Zira affetmenin son derece güçlü ıslah edici bir yönü vardır. O yüzden affedicilik hem bireysel hem de toplumsal açıdan çok önemlidir.

Asırlardır insanlık zoraki bir şekilde affetmeyi önerdi ve bunda tamamen başarısız oldu. Tekâmül yolundaki yaklaşım farklıdır. Birey tekâmül ederek farkındalığın ışığını yakar ve bencilliğin karanlığını yok eder; işte o zaman affetme güneşi kendiliğinden ortaya çıkar.

Günümüzün en sıra dışı yazarlarından olan ve kişisel gelişim okurlarının yakından takip ettiği Manaf, kitaplarında farkındalığı artıran keskin analizler ile öne çıkıyor. Yaratıcılık, Aşk, Zekâ, Başarı, Mutluluk, Değişim, İnsan, Devrim, Hırs, Şöhret, Siyaset, Ahlak, Merhamet, Aydınlanma, Bilinç, Anlayış, Zihin, Bilgelik, Yol, Duygu, Masumiyet, Kuşku, Merak,  Kahkaha, Fanatizm, Beden gibi insana dair hemen her konuda 101 eseri bulunan yazar, şaşırtıcı bir sadelik ve akıcı bir anlatımla her kesime hitap ediyor.

Kitapseverler yazarın tüm kitaplarına ilişkin paylaşımları, yazarın kitaplarına özgü sosyal medya hesapları üzerinden de takip edebiliyor. Öte yandan 27-28-29 Eylül’de Hollanda Kitap Fuarı’nda okurlarla buluşan Manaf’ın, 1-3 Ekim Barselona, 4-6 Ekim Kıbrıs, 16-20 Ekim Frankfurt, 6-17 Kasım Birleşik Arap Emirlikleri, 15-17 Kasım Çin ve 30 Kasım’da Meksika’da olmak dünyanın önde gelen kitap fuarlarında yer alacağı ve yazarın bu fuarlarda imza günleri düzenleyeceği de alınan bilgiler arasında.

 

Affetmek konusundaki doyurucu ve sürükleyici anlatımıyla elinizden düşüremeyeceğiniz, tek solukta okunacak gerçek bir başucu kitabı olan “Affetmek (Affetme Psikolojisi)”, okuyucunun bu konudaki tüm sorularına yanıt bulmasını sağlıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.