LÖSEV

Dört sigara markasına yeni yılın ilk günü zam geldi!

Ekonomi 02.01.2024 - 21:48, Güncelleme: 02.01.2024 - 21:48
 

Dört sigara markasına yeni yılın ilk günü zam geldi!

Yeni yıla girilmesiyle birlikte ilk büyük zam JIT grubuna geldi. Bu gruba bağlı Winston, Camel, LD ve Monte Carlo gibi sigaralar 1 ile 4 lira arasında zamlandı.

Türkiye 2024 yılına girmenin heyecanını yaşarken, tüketiciler için kötü haberler art arda geliyor. Vergi artış oranları ve köprü ile otoyol ücretlerine gelen artışların ardından bir zam da en büyük tüketici kalemleri arasında yer alan sigaralara geldi. Alkol ve tütün ürünlerinden alınan yüksek vergi oranları nedeniyle cep yakan sigara fiyatları, yeni yıla girilmesiyle birlikte bir kez daha zamlandı.   JIT SİGARA GRUBUNDAKİ SİGARALARIN FİYATLARI ARTTI Cumhuriyet’e konuşan Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar JIT gurubunda, '1 TL ile 4 TL arasında zam' yapıldığını açıkladı. Diğer yandan Dündar, zam geçişlerinin bugün ve yarın devam edeceğini belirtti.   GÜNCEL SİGARA FİYATLARI Dündar, sosyal medya hesabından paylaştığı güncel liste ise şöyle: WINSTON Dark Blue & Deep Blue 54 ₺ WINSTON Slender 55 ₺ WINSTON 56 ₺ WINSTON Slims 58 ₺ WINSTON Xsence 60 ₺ CAMEL Slender 52 ₺ CAMEL Deep Blue 52 ₺ CAMEL Black & White 52 ₺ CAMEL Yellow & Brown 55 ₺ LD Slims 52 ₺ LD 52 ₺ MONTE CARLO Slender 50 ₺ MONTE CARLO 50 ₺ CAMEL Yellow 100 (Gram) 115 ₺      
Yeni yıla girilmesiyle birlikte ilk büyük zam JIT grubuna geldi. Bu gruba bağlı Winston, Camel, LD ve Monte Carlo gibi sigaralar 1 ile 4 lira arasında zamlandı.

Türkiye 2024 yılına girmenin heyecanını yaşarken, tüketiciler için kötü haberler art arda geliyor.

Vergi artış oranları ve köprü ile otoyol ücretlerine gelen artışların ardından bir zam da en büyük tüketici kalemleri arasında yer alan sigaralara geldi.
Alkol ve tütün ürünlerinden alınan yüksek vergi oranları nedeniyle cep yakan sigara fiyatları, yeni yıla girilmesiyle birlikte bir kez daha zamlandı.

 

JIT SİGARA GRUBUNDAKİ SİGARALARIN FİYATLARI ARTTI

Cumhuriyet’e konuşan Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar JIT gurubunda, '1 TL ile 4 TL arasında zam' yapıldığını açıkladı. Diğer yandan Dündar, zam geçişlerinin bugün ve yarın devam edeceğini belirtti.

 

GÜNCEL SİGARA FİYATLARI

Dündar, sosyal medya hesabından paylaştığı güncel liste ise şöyle:

WINSTON Dark Blue & Deep Blue 54

WINSTON Slender 55

WINSTON 56

WINSTON Slims 58

WINSTON Xsence 60

CAMEL Slender 52

CAMEL Deep Blue 52

CAMEL Black & White 52

CAMEL Yellow & Brown 55

LD Slims 52

LD 52

MONTE CARLO Slender 50

MONTE CARLO 50

CAMEL Yellow 100 (Gram) 115

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.