LÖSEV

“Dolapta yiyecekler var, sizin için bıraktık, çekinmeden yiyin lütfen”

Yaşam 10.02.2023 - 13:14, Güncelleme: 18.02.2023 - 23:41
 

“Dolapta yiyecekler var, sizin için bıraktık, çekinmeden yiyin lütfen”

Antalya'da üniversite öğrencileri yurttaki odalarına yerleştirilecek depremzedelere çeşitli moral notları ile yiyecek ve giyecek bıraktı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği depremlerin ardından Antalya’ya getirilecek depremzedelerin kalacakları Akdeniz Üniversitesi yerleşkesindeki Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında son hazırlıklar yapıldı.     Depremler sonrası eğitime ara verilmesi nedeniyle memleketlerine dönen üniversite öğrencileri, odalarında kalacak depremzedeler için buzdolaplarında yiyecek, dolaplarında giysi ve temizlik ürünleri bıraktı.     “DOLAPTA YİYECEKLER VAR, SİZİN İÇİN BIRAKTIK” Öğrencilerin dolaplara ve giysilerin üzerine, “Dolapta yiyecekler var, sizin için bıraktık, çekinmeden yiyin lütfen.”, “Annem yeni yapmıştı, istediğiniz gibi yiyebilirsiniz. Afiyet olsun”, “Çok geçmiş olsun, acınız acımızdır, biz yanınızdayız.”, “Dolaptaki malzemeleri sizin için aldık, afiyet bal şeker olsun. Allah’ın izniyle her şey yoluna girecek” yazılı notlar yapıştırmaları dikkati çekti.     Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, deprem bölgesine yakın illerin bütün yurtlarının depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazır hale getirildiğini söyledi. Kentteki 18 bin yatak kapasiteli üniversite yurtlarına ilerleyen günlerde afetzedelerin yerleştirileceğini belirtti. (AA)        
Antalya'da üniversite öğrencileri yurttaki odalarına yerleştirilecek depremzedelere çeşitli moral notları ile yiyecek ve giyecek bıraktı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği depremlerin ardından Antalya’ya getirilecek depremzedelerin kalacakları Akdeniz Üniversitesi yerleşkesindeki Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında son hazırlıklar yapıldı.

 

 

Depremler sonrası eğitime ara verilmesi nedeniyle memleketlerine dönen üniversite öğrencileri, odalarında kalacak depremzedeler için buzdolaplarında yiyecek, dolaplarında giysi ve temizlik ürünleri bıraktı.

 

 

“DOLAPTA YİYECEKLER VAR, SİZİN İÇİN BIRAKTIK”

Öğrencilerin dolaplara ve giysilerin üzerine, “Dolapta yiyecekler var, sizin için bıraktık, çekinmeden yiyin lütfen.”, “Annem yeni yapmıştı, istediğiniz gibi yiyebilirsiniz. Afiyet olsun”, “Çok geçmiş olsun, acınız acımızdır, biz yanınızdayız.”, “Dolaptaki malzemeleri sizin için aldık, afiyet bal şeker olsun. Allah’ın izniyle her şey yoluna girecek” yazılı notlar yapıştırmaları dikkati çekti.

 

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, deprem bölgesine yakın illerin bütün yurtlarının depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazır hale getirildiğini söyledi.

Kentteki 18 bin yatak kapasiteli üniversite yurtlarına ilerleyen günlerde afetzedelerin yerleştirileceğini belirtti. (AA)

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.