Başkan Mustafa Oktay Aksu, Belediye personeliyle bayramlaştı

Yaşam 14.06.2024 - 17:12, Güncelleme: 14.06.2024 - 17:16
 

Başkan Mustafa Oktay Aksu, Belediye personeliyle bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla belediye birimlerini ziyaret eden Sarıyer Belediye Başkanı Aksu, "Allah nice bayramları hep birlikte kutlamak nasip etsin." dedi.

Çalışma arkadaşlarıyla bayramlaşan Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu çikolata ikramında bulunurken “Çikolatalarımız farklı farklı. Tasarruf yapıyoruz, satın almak yerine makama gelen çikolataları paylaşıyoruz” dedi.     Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu Kurban Bayramı öncesi belediye personelleriyle bir araya geldi.     Ana hizmet binasının yanı sıra Kısırkaya, Bahçeköy ve Ferahevler’de bulunan hizmet birimlerini de teker teker ziyaret eden Başkan Aksu, belediye çalışanları ve ailelerinin bayramlarını kutladı.     Birlikte çok güzel işler yapacağız Belediye personeli ile bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu “Sizlerin, çocuklarınızın, ailelerinizin, komşularınızın bayramını kutluyorum. Allah ağzımızın tadını bozmadan daha nice bayramları hep birlikte kutlamak nasip etsin. Hep birlikte çok güzel işler yapacağız” diye konuştu.      
Kurban Bayramı dolayısıyla belediye birimlerini ziyaret eden Sarıyer Belediye Başkanı Aksu, "Allah nice bayramları hep birlikte kutlamak nasip etsin." dedi.

Çalışma arkadaşlarıyla bayramlaşan Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu çikolata ikramında bulunurken “Çikolatalarımız farklı farklı. Tasarruf yapıyoruz, satın almak yerine makama gelen çikolataları paylaşıyoruz” dedi.

 

 

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu Kurban Bayramı öncesi belediye personelleriyle bir araya geldi.

 

 

Ana hizmet binasının yanı sıra Kısırkaya, Bahçeköy ve Ferahevler’de bulunan hizmet birimlerini de teker teker ziyaret eden Başkan Aksu, belediye çalışanları ve ailelerinin bayramlarını kutladı.

 

 

Birlikte çok güzel işler yapacağız

Belediye personeli ile bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu “Sizlerin, çocuklarınızın, ailelerinizin, komşularınızın bayramını kutluyorum. Allah ağzımızın tadını bozmadan daha nice bayramları hep birlikte kutlamak nasip etsin. Hep birlikte çok güzel işler yapacağız” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.