Ampute Milli Takımımız Avrupa şampiyonluğu için sahaya çıkıyor

Spor 08.06.2024 - 13:36, Güncelleme: 08.06.2024 - 13:42
 

Ampute Milli Takımımız Avrupa şampiyonluğu için sahaya çıkıyor

EURO 2024 Ampute Futbol Şampiyonası’nda Polonya’yı 5-1 mağlup ederek, finale yükselen Ampute Milli Takımımız bugün TSİ 17.00’de şampiyonluk için sahaya çıkacak.

Turkcell’in ana sponsorluğundaki Ampute Milli Takımımız, Fransa’nın Evian-Les-Bains kentinde düzenlenen EURO 2024 Ampute Futbol Şampiyonası’nda şampiyonluk için sahaya çıkıyor. Yarı finalde karşılaştığı Polonya’yı 5-1 skorla mağlup eden ay-yıldızlı milliler, üst üste üçüncü kez şampiyonluk için mücadele edecek.   Fransa'nın Haute-Savoie bölgesindeki Evian-les-Bains kentinde düzenlenen şampiyonanın yarı finalinde Polonya'yla karşılaşan Ay-Yıldızlılar, ilk yarısını 2-0 önde kapattıkları müsabakanın ikinci yarısında 3 gol daha bularak sahadan 5-1 galip ayrıldı. Millilerimiz böylece üst üste 3. kez Avrupa Şampiyonası'nda finale yükselme başarısı gösterdi.     Ampute Milli Takımımıza finali getiren goller, 11. dakikada Muhammed Yeğen, 22. dakikada Rahmi Özcan, 27. ve 46. dakikada Şeyhmus Erdinç ile 30. dakikada Serkan Dereli’den geldi.   Şimdiye kadar iki kez düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nın ikisinde de şampiyon olmayı başaran Milli Takımımız, 8 Haziran Cumartesi (bugün) TSİ 17.00’de İngiltere’yi 2-1’lik skorla geçen İspanya karşılaşacak. Karşılaşma TRT Spor’dan yayınlanacak.      
EURO 2024 Ampute Futbol Şampiyonası’nda Polonya’yı 5-1 mağlup ederek, finale yükselen Ampute Milli Takımımız bugün TSİ 17.00’de şampiyonluk için sahaya çıkacak.

Turkcell’in ana sponsorluğundaki Ampute Milli Takımımız, Fransa’nın Evian-Les-Bains kentinde düzenlenen EURO 2024 Ampute Futbol Şampiyonası’nda şampiyonluk için sahaya çıkıyor. Yarı finalde karşılaştığı Polonya’yı 5-1 skorla mağlup eden ay-yıldızlı milliler, üst üste üçüncü kez şampiyonluk için mücadele edecek.

 

Fransa'nın Haute-Savoie bölgesindeki Evian-les-Bains kentinde düzenlenen şampiyonanın yarı finalinde Polonya'yla karşılaşan Ay-Yıldızlılar, ilk yarısını 2-0 önde kapattıkları müsabakanın ikinci yarısında 3 gol daha bularak sahadan 5-1 galip ayrıldı. Millilerimiz böylece üst üste 3. kez Avrupa Şampiyonası'nda finale yükselme başarısı gösterdi.

 

 

Ampute Milli Takımımıza finali getiren goller, 11. dakikada Muhammed Yeğen, 22. dakikada Rahmi Özcan, 27. ve 46. dakikada Şeyhmus Erdinç ile 30. dakikada Serkan Dereli’den geldi.

 

Şimdiye kadar iki kez düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nın ikisinde de şampiyon olmayı başaran Milli Takımımız, 8 Haziran Cumartesi (bugün) TSİ 17.00’de İngiltere’yi 2-1’lik skorla geçen İspanya karşılaşacak.

Karşılaşma TRT Spor’dan yayınlanacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.