LÖSEV

AKP’nin İstanbul adayları; İBB’ye Kurum, Sarıyer’e Çakıroğlu!

Siyaset 27.12.2023 - 21:28, Güncelleme: 27.12.2023 - 21:28
 

AKP’nin İstanbul adayları; İBB’ye Kurum, Sarıyer’e Çakıroğlu!

Yerel seçimlere kısa süre kala AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul ilçe belediye başkan adayları basına sızdı.

Kamusonhaber’den Süleyman Çay’ın özel haberine göre, AK Parti’nin İstanbul adayları belli oldu. Süleyman Çay’a konuşan gazeteci Engin Zafer, İstanbul adaylarına ilişkin kulis bilgisi paylaştı. Türkiye’de en çok merak edilen yerlerin başında gelen ve AKP Genel Merkezi’nin kazanılması için özel önem verdiği İstanbul için gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a döndü. CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu olurken, AKP karşısına çok sürpriz bir isim çıkarmaya hazırlanıyor. AKP’nin adayı herkes tarafından merakla beklenirken, Murat Kurum, Adil Karaismailoğlu, Selçuk Bayraktar, Ali Yerlikaya ve Tevfik Göksu isimleri geçenler arasındaydı. Gazeteci Engin Zafer ise aktardığı kulis bilgisinde AKP’nin İstanbul adayının Murat Kurum olacağını söyledi. Zafer, aktardığı diğer bir kulis bilgisinde ise Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun Başakşehir’de aday gösterileceği, MHP’nin ise Beşiktaş, Silivri ve Maltepe’de aday çıkaracağını söyledi.   İşte AK Parti’nin iddia edilen İstanbul adayları; İBB Adayı - Murat Kurum Tuzla - Şadi Yazıcı Şişli - Fuat Günday Ümraniye - İsmet Yıldırım Üsküdar - Hilmi Türkmen Zeytinburnu - Ömer Arısoy Küçükçekmece - Recep Şencan Pendik - Ahmet Cin Sancaktepe - Sabri Şahsuvar Sarıyer - Şems Çakıroğlu Sultanbeyli - Hüseyin Keskin Sultangazi - Abdurrahman Dursun Şile - İlhan Ocaklı Esenler - Ahmet Bilal Kıymaz Esenyurt - Gazanfer Karakaş Eyüpsultan - Deniz Köken Fatih - M. Ergün Turan Gaziosmanpaşa - Cahit Altunay Güngören - Bünyamin Demir Kadıköy - Faruk İbrahim Özbey Kağıthane - Mevlüt Öztekin Kartal - Selami Keskin Bakırköy - Mehmet Umur Bahçelievler - Hakan Bahadır Bağcılar - Abdullah Özdemir Avcılar - İbrahim Ulusoy Ataşehir - Gülayşe Durak Arnavutköy - Abdullah Demirhan Adalar - Özlem Öztekin    
Yerel seçimlere kısa süre kala AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul ilçe belediye başkan adayları basına sızdı.

Kamusonhaber’den Süleyman Çay’ın özel haberine göre, AK Parti’nin İstanbul adayları belli oldu. Süleyman Çay’a konuşan gazeteci Engin Zafer, İstanbul adaylarına ilişkin kulis bilgisi paylaştı.

Türkiye’de en çok merak edilen yerlerin başında gelen ve AKP Genel Merkezi’nin kazanılması için özel önem verdiği İstanbul için gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a döndü.

CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu olurken, AKP karşısına çok sürpriz bir isim çıkarmaya hazırlanıyor.

AKP’nin adayı herkes tarafından merakla beklenirken, Murat Kurum, Adil Karaismailoğlu, Selçuk Bayraktar, Ali Yerlikaya ve Tevfik Göksu isimleri geçenler arasındaydı.

Gazeteci Engin Zafer ise aktardığı kulis bilgisinde AKP’nin İstanbul adayının Murat Kurum olacağını söyledi.

Zafer, aktardığı diğer bir kulis bilgisinde ise Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun Başakşehir’de aday gösterileceği, MHP’nin ise Beşiktaş, Silivri ve Maltepe’de aday çıkaracağını söyledi.

 

İşte AK Parti’nin iddia edilen İstanbul adayları;

İBB Adayı - Murat Kurum

Tuzla - Şadi Yazıcı

Şişli - Fuat Günday

Ümraniye - İsmet Yıldırım

Üsküdar - Hilmi Türkmen

Zeytinburnu - Ömer Arısoy

Küçükçekmece - Recep Şencan

Pendik - Ahmet Cin

Sancaktepe - Sabri Şahsuvar

Sarıyer - Şems Çakıroğlu

Sultanbeyli - Hüseyin Keskin

Sultangazi - Abdurrahman Dursun

Şile - İlhan Ocaklı

Esenler - Ahmet Bilal Kıymaz

Esenyurt - Gazanfer Karakaş

Eyüpsultan - Deniz Köken

Fatih - M. Ergün Turan

Gaziosmanpaşa - Cahit Altunay

Güngören - Bünyamin Demir

Kadıköy - Faruk İbrahim Özbey

Kağıthane - Mevlüt Öztekin

Kartal - Selami Keskin

Bakırköy - Mehmet Umur

Bahçelievler - Hakan Bahadır

Bağcılar - Abdullah Özdemir

Avcılar - İbrahim Ulusoy

Ataşehir - Gülayşe Durak

Arnavutköy - Abdullah Demirhan

Adalar - Özlem Öztekin

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.