Coşkun: "Halkımız kum ve güneşin tadını çıkaracağı plajlar yapacağız"

Gündem 23.03.2024 - 21:46, Güncelleme: 23.03.2024 - 21:46
 

Coşkun: "Halkımız kum ve güneşin tadını çıkaracağı plajlar yapacağız"

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, “Halkımızın denize girebileceği, kumun ve güneşin tadını çıkarabileceği halk plajları yapacağız.” dedi.

Eskiden tüm kıyıları kullanabilen vatandaşlarımız, kentleşmenin etkisiyle ve de mevcut yerel yönetimin vatandaştan yana bir yatırım ve hizmet yapmaması nedeniyle denizden uzak kaldı. Ancak yeni dönemde halkımızın yeniden denizle buluşabilmesi için projeler geliştiriliyor. AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun bu soruna dikkat çekti. Coşkun, “Benim çocukluğumda Sarıyerliler istediği gibi denileri kullanabiliyordu. Ancak sonrasında kıyılar işletmelere geçtikten sonra buralara gitmek maliyetli bir durum halini aldı. Halihazırda çürümeye terkedilen Turban Tesisleri gibi tesisler de bakımsızlıktan kullanılamaz halde. Biz göreve geldikten sonra eski günlerdeki gibi halkımızın denize girebileceği, kumun ve güneşin tadını çıkarabileceği halk plajları yapacağız. Böylece vatandaşlarımız, kendi ilçesinde doğanın imkanlarını rahatça ve ücretsiz olarak kullanabilecek.” dedi.    
AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, “Halkımızın denize girebileceği, kumun ve güneşin tadını çıkarabileceği halk plajları yapacağız.” dedi.

Eskiden tüm kıyıları kullanabilen vatandaşlarımız, kentleşmenin etkisiyle ve de mevcut yerel yönetimin vatandaştan yana bir yatırım ve hizmet yapmaması nedeniyle denizden uzak kaldı. Ancak yeni dönemde halkımızın yeniden denizle buluşabilmesi için projeler geliştiriliyor.

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun bu soruna dikkat çekti.

Coşkun, “Benim çocukluğumda Sarıyerliler istediği gibi denileri kullanabiliyordu. Ancak sonrasında kıyılar işletmelere geçtikten sonra buralara gitmek maliyetli bir durum halini aldı. Halihazırda çürümeye terkedilen Turban Tesisleri gibi tesisler de bakımsızlıktan kullanılamaz halde. Biz göreve geldikten sonra eski günlerdeki gibi halkımızın denize girebileceği, kumun ve güneşin tadını çıkarabileceği halk plajları yapacağız. Böylece vatandaşlarımız, kendi ilçesinde doğanın imkanlarını rahatça ve ücretsiz olarak kullanabilecek.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.