Saymaz; "Ya kardeşim seni ahirette bir sektirirler kendine gelemezsin"

Gündem 06.10.2023 - 23:25, Güncelleme: 06.10.2023 - 23:25
 

Saymaz; "Ya kardeşim seni ahirette bir sektirirler kendine gelemezsin"

Maddi imkansızlıktan dolayı evlenemediğini söyleyen bir vatandaşa "Hasan Hoca" ismiyle paylaşımlar yapan bir kişi "Üzülme cennette seni huriler bekliyor" dedi

  Sosyal medyada bir vatandaş maddi zorluklar yaşadığını, uzun zamandır iş bulamadığını, bu sebepten de evlenemediğini söyledi. Hiçbir kadının kendisine güvenmediğini söyleyen vatandaş, "kadınlar benimle evlenmeye korkuyor, onları aç bırakırım diye, güvenemiyorlar bana. Zengin dururken benimle niye evlensin ki zaten" diyerek dert yandı. Söz konusu vatandaştan, paylaşılan videosunun kaldırılmasının ardından bir daha haber alınamadı. Ancak TikTok'ta bir imam bu sözleri çoktan duymuştu.   "ÜZÜLME AHİRETTE YÜZLERCE KADIN SENİNLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRECEK" Sırf maddi imkansızlığından dolayı evlenemediğini belirten adama imam şu sözlerle 'destek' oldu: "Dua et çünkü ahirette yüzlerce huri seni bekleyecek. Bu dünyada parasızlık senin imtihanın. Ama evlenemiyorum diye üzülme, ahirette seninle yüzlerce kadın cinsel ilişkiye girecek." Tiktok'ta Hasan Hoca ismiyle paylaşımlar yapan bir kişinin sözlerini eleştiren usta gazeteci İsmail Saymaz şunları söyledi: "Kısa boylu bir hoca var. Kahvehanede söyleyemeyeceği şeyleri camide söylüyor. 'Ahirette seni huriler bekliyor, çokça cinsel ilişkiye gireceksiniz rahat olun' diyor. İmama bak! Ya kardeşim, seni ahirette bir sektirirler kendine gelemezsin!"  
Maddi imkansızlıktan dolayı evlenemediğini söyleyen bir vatandaşa "Hasan Hoca" ismiyle paylaşımlar yapan bir kişi "Üzülme cennette seni huriler bekliyor" dedi

 

Sosyal medyada bir vatandaş maddi zorluklar yaşadığını, uzun zamandır iş bulamadığını, bu sebepten de evlenemediğini söyledi. Hiçbir kadının kendisine güvenmediğini söyleyen vatandaş, "kadınlar benimle evlenmeye korkuyor, onları aç bırakırım diye, güvenemiyorlar bana. Zengin dururken benimle niye evlensin ki zaten" diyerek dert yandı.

Söz konusu vatandaştan, paylaşılan videosunun kaldırılmasının ardından bir daha haber alınamadı. Ancak TikTok'ta bir imam bu sözleri çoktan duymuştu.

 

"ÜZÜLME AHİRETTE YÜZLERCE KADIN SENİNLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRECEK"

Sırf maddi imkansızlığından dolayı evlenemediğini belirten adama imam şu sözlerle 'destek' oldu:

"Dua et çünkü ahirette yüzlerce huri seni bekleyecek. Bu dünyada parasızlık senin imtihanın. Ama evlenemiyorum diye üzülme, ahirette seninle yüzlerce kadın cinsel ilişkiye girecek."

Tiktok'ta Hasan Hoca ismiyle paylaşımlar yapan bir kişinin sözlerini eleştiren usta gazeteci İsmail Saymaz şunları söyledi:

"Kısa boylu bir hoca var. Kahvehanede söyleyemeyeceği şeyleri camide söylüyor. 'Ahirette seni huriler bekliyor, çokça cinsel ilişkiye gireceksiniz rahat olun' diyor. İmama bak! Ya kardeşim, seni ahirette bir sektirirler kendine gelemezsin!"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.