İstanbul'da Cerrahpaşa’dan sonra ikinci hastane için tahliye kararı

Gündem 28.02.2023 - 15:07, Güncelleme: 28.02.2023 - 15:07
 

İstanbul'da Cerrahpaşa’dan sonra ikinci hastane için tahliye kararı

İstanbul’da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin ardından Kağıthane Devlet Hastanesi için de riskli olduğu gerekçesiyle tahliye kararı alındı.

NTV’de yer alan habere göre, yaşanan depremlerin ardından İstanbul’da bina güvenliği konusu yeniden gündeme geldi. Kağıthane Devlet Hastanesi’nin depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle taşınmasına karar verildi. Hastanenin kısa bir süre içinde tahliye edileceği bildirildi. Dün de İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin Fatih’te bulunan binalarında sağlık ve eğitim hizmeti binalardaki deprem risk durumu sebebiyle durdurulduğu bildirilmişti. Daha önce ise İstanbul’daki 93 devlet okulu deprem riski nedeniyle tahliye edilmişti.      
İstanbul’da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin ardından Kağıthane Devlet Hastanesi için de riskli olduğu gerekçesiyle tahliye kararı alındı.

NTV’de yer alan habere göre, yaşanan depremlerin ardından İstanbul’da bina güvenliği konusu yeniden gündeme geldi.

Kağıthane Devlet Hastanesi’nin depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle taşınmasına karar verildi. Hastanenin kısa bir süre içinde tahliye edileceği bildirildi.

Dün de İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin Fatih’te bulunan binalarında sağlık ve eğitim hizmeti binalardaki deprem risk durumu sebebiyle durdurulduğu bildirilmişti.

Daha önce ise İstanbul’daki 93 devlet okulu deprem riski nedeniyle tahliye edilmişti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.