A PARTİ

Belgrad Ormanı'nda günlerdir kayıp olan Ece Gürel bulundu

Gündem 06.03.2025 - 02:49, Güncelleme: 06.03.2025 - 02:49
 

Belgrad Ormanı'nda günlerdir kayıp olan Ece Gürel bulundu

İstanbul'da arkadaşına Belgrad Ormanı’na gittiğini söyledikten sonra kendisinden günlerdir haber alınamayan Ece Gürel (36) sağ olarak bulundu.

Kağıthane Gültepe Mahallesi'ndeki evinden 2 Mart Pazar günü Belgrad Ormanı'na gideceğini söyleyerek çıkan ve bir daha haber alınamayan peyzaj mimarı Ece Gürel'i (36) bulmak için başlatılan çalışmalar 4. gününde sonuç verdi. Günlerdir Belgrad Ormanı’nda süren aramalardan sevindirici haber geldi. Günlerdir kayıp olan peyzaj mimarı Ece Gürel’e arama kurtarma ekipleri tarafından ulaşıldı. Ece Gürel'in orman içindeki bir dere kenarında uyur vaziyette arama kurtarma ekipleri tarafından bulunduğu öğrenildi.
İstanbul'da arkadaşına Belgrad Ormanı’na gittiğini söyledikten sonra kendisinden günlerdir haber alınamayan Ece Gürel (36) sağ olarak bulundu.

Kağıthane Gültepe Mahallesi'ndeki evinden 2 Mart Pazar günü Belgrad Ormanı'na gideceğini söyleyerek çıkan ve bir daha haber alınamayan peyzaj mimarı Ece Gürel'i (36) bulmak için başlatılan çalışmalar 4. gününde sonuç verdi.

Günlerdir Belgrad Ormanı’nda süren aramalardan sevindirici haber geldi. Günlerdir kayıp olan peyzaj mimarı Ece Gürel’e arama kurtarma ekipleri tarafından ulaşıldı.

Ece Gürel'in orman içindeki bir dere kenarında uyur vaziyette arama kurtarma ekipleri tarafından bulunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.