Sarıyer Belediyesi Yaz Spor Okulları kayıtları başlıyor

Spor 31.05.2024 - 15:26, Güncelleme: 31.05.2024 - 15:26
 

Sarıyer Belediyesi Yaz Spor Okulları kayıtları başlıyor

Sarıyer Belediyesi ilçedeki çocukların güzel bir tatil geçirmesi amacıyla hayata geçirdiği yaz spor okulları kayıtları 5-9 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Sarıyer Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Yaz Spor Okulları bu yıl da yüzlerce çocuğa eğitim vermeye hazır. Cimnastik, yüzme, voleybol, basketbol, futbol, kız futbol, karate, judo, badminton, atletizm, kano ve okçuluk branşları olmak üzere toplamda 12 branşta hizmet verecek olan yaz spor okullarına başvurular 5-9 Haziran tarihleri arasında www.sariyer.bel.tr adresi üzerinden online yapılabilecek.     Yüzme branşında başvuru yapanlar, sağlık raporu için Sarıyer Belediyesi çağrı merkezi aracılığıyla (444 1 722) Sağlık İşleri Müdürlüğü’nden, Ayazağa Mahallesi’nden başvuru yapacaklar olanlarsa Sarıyer Belediyesi Ayazağa Halk Sağlığı Merkezi’nde randevu alarak tahlillerini ücretsiz olarak yapabilecek.     Online kayıt işlemleri sırasında diğer belgelerle birlikte sağlık merkezlerinden alınan raporlar da sisteme yüklenecek. Sarıyer’de ikamet etmesi şartıyla yaz spor okullarına gelmek isteyen çocuklar tek branşa başvuru yapabilecek. Başvurular kontenjanla sınırlı olacak. Yüzme, futbol, basketbol, voleybol branşlarında servis ile ücretsiz ulaşım desteği sağlanacak.     Cimnastik için başvuru yapan 5-9 yaş grubu çocuklar Çayırbaşı M.Sedat Özsoy Stadı Antreman Salonu, diğer tüm branşlarda başvuru yapan  7-14 yaş grubu çocuklar yüzme için  Sarfit Poligon Spor Tesisleri, Sarfit Huzur Spor Tesisleri (Ayazağa), basketbol için Mustafa Yener Spor Salonu, futbol için Çayırbaşı M. Sedat Özsoy Stadı Antreman Salonu, kız futbol için Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Halı Sahası, Yusuf Ziya Öniş Stadyumu Antrenman Salonu, judo için Çayırbaşı M. Sedat Özsoy Stadı, badminton için Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Halı Sahası, atletizm için Enka Sadi Gülçelik Spor Tesisi Atletizm Pisti, kano için Sarıyer Belediyesi Su Sporları Merkezi, okçuluk için Mustafa Yener Spor Salonu’nda eğitim görecekler.    
Sarıyer Belediyesi ilçedeki çocukların güzel bir tatil geçirmesi amacıyla hayata geçirdiği yaz spor okulları kayıtları 5-9 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Sarıyer Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Yaz Spor Okulları bu yıl da yüzlerce çocuğa eğitim vermeye hazır. Cimnastik, yüzme, voleybol, basketbol, futbol, kız futbol, karate, judo, badminton, atletizm, kano ve okçuluk branşları olmak üzere toplamda 12 branşta hizmet verecek olan yaz spor okullarına başvurular 5-9 Haziran tarihleri arasında www.sariyer.bel.tr adresi üzerinden online yapılabilecek.

 

 

Yüzme branşında başvuru yapanlar, sağlık raporu için Sarıyer Belediyesi çağrı merkezi aracılığıyla (444 1 722) Sağlık İşleri Müdürlüğü’nden, Ayazağa Mahallesi’nden başvuru yapacaklar olanlarsa Sarıyer Belediyesi Ayazağa Halk Sağlığı Merkezi’nde randevu alarak tahlillerini ücretsiz olarak yapabilecek.

 

 

Online kayıt işlemleri sırasında diğer belgelerle birlikte sağlık merkezlerinden alınan raporlar da sisteme yüklenecek. Sarıyer’de ikamet etmesi şartıyla yaz spor okullarına gelmek isteyen çocuklar tek branşa başvuru yapabilecek. Başvurular kontenjanla sınırlı olacak. Yüzme, futbol, basketbol, voleybol branşlarında servis ile ücretsiz ulaşım desteği sağlanacak.

 

 

Cimnastik için başvuru yapan 5-9 yaş grubu çocuklar Çayırbaşı M. Sedat Özsoy Stadı Antreman Salonu, diğer tüm branşlarda başvuru yapan  7-14 yaş grubu çocuklar yüzme için  Sarfit Poligon Spor Tesisleri, Sarfit Huzur Spor Tesisleri (Ayazağa), basketbol için Mustafa Yener Spor Salonu, futbol için Çayırbaşı M. Sedat Özsoy Stadı Antreman Salonu, kız futbol için Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Halı Sahası, Yusuf Ziya Öniş Stadyumu Antrenman Salonu, judo için Çayırbaşı M. Sedat Özsoy Stadı, badminton için Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Halı Sahası, atletizm için Enka Sadi Gülçelik Spor Tesisi Atletizm Pisti, kano için Sarıyer Belediyesi Su Sporları Merkezi, okçuluk için Mustafa Yener Spor Salonu’nda eğitim görecekler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.