CHP’li Halıcı: “Eğitimi, yandaş sistemine feda ettirmeyeceğiz”

Eğitim 15.05.2024 - 17:00, Güncelleme: 15.05.2024 - 17:00
 

CHP’li Halıcı: “Eğitimi, yandaş sistemine feda ettirmeyeceğiz”

CHP Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı mülakatın resmileştiğine belirterek “Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi yandaş torpil sistemine feda ettirmeyeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı seçim meydanlarında kaldırılacağı vaat edilen mülakatın resmileştiğine işaret ederek, “Eğitimi; öğretmenlerimizi ve geleceğimiz öğrencilerimizi yandaş torpil sistemine feda ettirmeyeceğiz” dedi. CHP Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı Resmi Gazete’de sözleşmeli öğretmen alımlarında yer alan mülakat ile kaldırılacağı vaat edilen mülakatın resmileştiğini söyledi. Mülakatın kaldırılacağının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim vaadi olduğunu anımsatan Hikmet Yalım Halıcı yayınlanan kararın verilen sözlerin de resmen tutulmadığının kanıtı olduğunu ifade etti.   Yasal tüm yolları sonuna kadar kullanacağız Mülakatın yarattığı haksızlıklara işaret eden CHP Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı şöyle devam etti: “Seçimden önce mülakat kaldırılacak diyen iktidar şimdi tam tersini yaparak mülakat denen haksızlığı resmi hale getirdi. Bu ucube kararın kaldırılması için demokratik ve yasal tüm yolları sonuna kadar kullanacağız. Eğitimi; öğretmenlerimizi ve geleceğimiz öğrencilerimizi yandaş torpil sistemine feda ettirmeyeceğiz.”      
CHP Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı mülakatın resmileştiğine belirterek “Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi yandaş torpil sistemine feda ettirmeyeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı seçim meydanlarında kaldırılacağı vaat edilen mülakatın resmileştiğine işaret ederek, “Eğitimi; öğretmenlerimizi ve geleceğimiz öğrencilerimizi yandaş torpil sistemine feda ettirmeyeceğiz” dedi.

CHP Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı Resmi Gazete’de sözleşmeli öğretmen alımlarında yer alan mülakat ile kaldırılacağı vaat edilen mülakatın resmileştiğini söyledi.

Mülakatın kaldırılacağının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim vaadi olduğunu anımsatan Hikmet Yalım Halıcı yayınlanan kararın verilen sözlerin de resmen tutulmadığının kanıtı olduğunu ifade etti.

 

Yasal tüm yolları sonuna kadar kullanacağız

Mülakatın yarattığı haksızlıklara işaret eden CHP Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı şöyle devam etti: “Seçimden önce mülakat kaldırılacak diyen iktidar şimdi tam tersini yaparak mülakat denen haksızlığı resmi hale getirdi. Bu ucube kararın kaldırılması için demokratik ve yasal tüm yolları sonuna kadar kullanacağız. Eğitimi; öğretmenlerimizi ve geleceğimiz öğrencilerimizi yandaş torpil sistemine feda ettirmeyeceğiz.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.