Otoyol ve köprü ücretlerine gece zammı!

Ekonomi 15.05.2024 - 00:19, Güncelleme: 15.05.2024 - 00:19
 

Otoyol ve köprü ücretlerine gece zammı!

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam yapıldı. Otomobiller Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden 24, Osmangazi Köprüsü'nden ise 399 liraya geçebilecek.

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine bu gece yarısından geçerli olmak üzere zam yapıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ve Yap-İşlet-Devret (YİD) kapsamında özel şirketler tarafından işletilen otoyol ve köprülerin geçiş ücretleri, 15 Mayıs Çarşamba günü saat 00.00’dan itibaren geçerli olmak üzere "yeniden düzenlendi".   Zamlı tarifeye göre;  - Boğaziçi (15 Temmuz Şehitler) ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden otomobil geçiş ücreti 15 liradan 24 liraya yükseltildi. - Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden otomobil geçiş ücreti 35 TL'den 49 liraya çıktı. - Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 399, 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ise 419 lira yapıldı.      
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam yapıldı. Otomobiller Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden 24, Osmangazi Köprüsü'nden ise 399 liraya geçebilecek.

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine bu gece yarısından geçerli olmak üzere zam yapıldı.

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ve Yap-İşlet-Devret (YİD) kapsamında özel şirketler tarafından işletilen otoyol ve köprülerin geçiş ücretleri, 15 Mayıs Çarşamba günü saat 00.00’dan itibaren geçerli olmak üzere "yeniden düzenlendi".

 

Zamlı tarifeye göre; 

- Boğaziçi (15 Temmuz Şehitler) ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden otomobil geçiş ücreti 15 liradan 24 liraya yükseltildi.

- Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden otomobil geçiş ücreti 35 TL'den 49 liraya çıktı.

- Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 399, 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ise 419 lira yapıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.