Başkan Şükrü Genç: “Centilmence olmayan bu davranışı kınıyorum”

Gündem 05.03.2024 - 16:15, Güncelleme: 05.03.2024 - 16:24
 

Başkan Şükrü Genç: “Centilmence olmayan bu davranışı kınıyorum”

Sarıyer Belediye Başkanı ve Bağımsız Başkan Adayı Şükrü Genç, Sarıyer sokaklarında asılan pankartlarına zarar verilen çirkin saldırıları kınadı.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala adaylar çalışmalarını hızlandırdı. Sarıyer Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç Sarıyer sokaklarına asılan pankartlarına zarar verilmesine tepki gösterdi. Kamuoyunun Bilgisine başlıklı açıklamada şu ifadelere yer verildi     “Sarıyerli komşularım; ilçemizi huzur, hoşgörü ve sevgi kenti olarak inşa etmek adına yıllardır çok kıymetli çalışmalarımız oldu. Birçok seçim süreci aynı güzel duygularla geride kaldı. Ben ve çalışma arkadaşlarım 15 yıldır attığımız her adımda, nezaket kurallarının aşılmamasına özen gösterdik. Yaklaşan 31 Mart seçimleri öncesi, Sarıyer sokaklarına astığımız pankartlara zarar verilip kesildiklerini görüyoruz. Sarıyer'e yakışmayan ve centilmence olmayan bu davranışı kınıyor, herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum.”    
Sarıyer Belediye Başkanı ve Bağımsız Başkan Adayı Şükrü Genç, Sarıyer sokaklarında asılan pankartlarına zarar verilen çirkin saldırıları kınadı.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala adaylar çalışmalarını hızlandırdı. Sarıyer Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç Sarıyer sokaklarına asılan pankartlarına zarar verilmesine tepki gösterdi.

Kamuoyunun Bilgisine başlıklı açıklamada şu ifadelere yer verildi

 

 

“Sarıyerli komşularım; ilçemizi huzur, hoşgörü ve sevgi kenti olarak inşa etmek adına yıllardır çok kıymetli çalışmalarımız oldu. Birçok seçim süreci aynı güzel duygularla geride kaldı. Ben ve çalışma arkadaşlarım 15 yıldır attığımız her adımda, nezaket kurallarının aşılmamasına özen gösterdik. Yaklaşan 31 Mart seçimleri öncesi, Sarıyer sokaklarına astığımız pankartlara zarar verilip kesildiklerini görüyoruz. Sarıyer'e yakışmayan ve centilmence olmayan bu davranışı kınıyor, herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.