Sarıyerliler 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladı

Gündem 31.08.2024 - 09:38, Güncelleme: 31.08.2024 - 09:49
 

Sarıyerliler 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladı

Bağımsızlık zaferinin 102. Yılı Sarıyer'de büyük bir coşku ile kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kortejine binlerce Sarıyerli katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri Sarıyer'de Haydar Aliyev Parkı'nda düzenlenen resmi törenlerle başladı. Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu resmi kurum temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı törenler İstiklal Marşı'nın ardından Atatürk büstüne çelenk sunumu ile sona erdi.   Başkan Aksu; 30 Ağustos Cumhuriyetimizin temelidir Sarıyer Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında akşam 19.30'da Sarıyer Kazıklı Yoldan başlayarak Kireçburnu'na kadar süren yürüyüşe Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu'nun öncülüğünde binlerce Sarıyerli, dağıtılan 5 bin Türk bayrağını ellerinde dalgalandırarak katıldı.     Ulusal marşların eşliğinde Sarıyerli Gazilerin ve gazi yakınlarının da katıldığı coşkulu yürüyüşlerin ardından Sarıyer Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun seslendirdiği türküler, etkinliğe renk kattı.     Coşkulu zafer kutlamalarına katılan tüm Sarıyerli komşularına teşekkür eden konuşmasında Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, 30 Ağustos zaferi ile birlikte bağımsızlığa kavuşturan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına saygı ve minnetle anıyorum.     Büyük zafer, özgürlük ve vatanımızın tescili Cumhuriyetimizin temelidir. Değerlerimizi gelecek nesillere en iyi şekilde teslim etmek için, sahip olmaya devam ediyor ve yücelmeye devam ediyor” dedi.   Başkan Aksu: 30 Ağustos'ta yürüyüş, olmazsa olmazımız Başkan Mustafa Oktay Aksu daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü; Bugüne kadar Sarıyer'de 30 Ağustos'ta bir yürüyüş olmadı. Biz yürüyüş olmazsa olmaz dedik. 30 Ağustos bizim geçmişimiz, bizim var oluşumuzdur. Yağmurun geleceği ihtimaline bugün rağmen coşkusunu, sevincini yürüyüşümüze güç katarak, aramızdakilere edene tüm komşularımıza teşekkür ediyorum. Bugün ulusumuzun küllerinden yeniden var olduğu mevcut.     Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları bu büyük zaferi kazanmış olsaydı kim bilir kimlerin elinde olacaktık? 30 Ağustos emperyalizmin denize döküldüğü tarihtir. Bağımsızlığımızı kazandığımız bu önemli günü hep birlikte kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 30 Ağustos'u gelecek nesillere en güzel şekilde aktaracağız. 30 Ağustos'u unutmayacak, unutturmayacağız. Bugün belediyemizin Türk Halk Müziği Korusu'nun seslendireceği ve şefimiz Zafer Gündoğdu'nun yolculuğuna devam konserde sevincimizi, coşkumuzu paylaşacağız. Komşularımızla onları keyifli bir şekilde dinleyebilirsiniz.     Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, daha güzel bayramlarda buluşmak dileklerimle, sizlere sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.   Şef Zafer Gündoğdu, Sarıyer Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun seslendirdiği şarkılarla coşkulu kutlamaya katılan Sarıyerlilere Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu da Nazım Hikmet'ten kendi sesiyle sergilediği bir şiir yaşadı    
Bağımsızlık zaferinin 102. Yılı Sarıyer'de büyük bir coşku ile kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kortejine binlerce Sarıyerli katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri Sarıyer'de Haydar Aliyev Parkı'nda düzenlenen resmi törenlerle başladı.

Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu resmi kurum temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı törenler İstiklal Marşı'nın ardından Ata türk büstüne çelenk sunumu ile sona erdi.

 


Başkan Aksu; 30 Ağustos Cumhuriyetimizin temelidir

Sarıyer Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında akşam 19.30'da Sarıyer Kazıklı Yoldan başlayarak Kireçburnu'na kadar süren yürüyüşe Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu'nun öncülüğünde binlerce Sarıyerli, dağıtılan 5 bin Türk bayrağını ellerinde dalgalandırarak katıldı.

 

 

Ulusal marşların eşliğinde Sarıyerli Gazilerin ve gazi yakınlarının da katıldığı coşkulu yürüyüşlerin ardından Sarıyer Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun seslendirdiği türküler, etkinliğe renk kattı.

 

 

Coşkulu zafer kutlamalarına katılan tüm Sarıyerli komşularına teşekkür eden konuşmasında Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, 30 Ağustos zaferi ile birlikte bağımsızlığa kavuşturan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Ata türk ve silah arkadaşlarına saygı ve minnetle anıyorum.

 

 

Büyük zafer, özgürlük ve vatanımızın tescili Cumhuriyetimizin temelidir. Değerlerimizi gelecek nesillere en iyi şekilde teslim etmek için, sahip olmaya devam ediyor ve yücelmeye devam ediyor” dedi.

 


Başkan Aksu: 30 Ağustos'ta yürüyüş, olmazsa olmazımız

Başkan Mustafa Oktay Aksu daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü; Bugüne kadar Sarıyer'de 30 Ağustos'ta bir yürüyüş olmadı. Biz yürüyüş olmazsa olmaz dedik. 30 Ağustos bizim geçmişimiz, bizim var oluşumuzdur. Yağmurun geleceği ihtimaline bugün rağmen coşkusunu, sevincini yürüyüşümüze güç katarak, aramızdakilere edene tüm komşularımıza teşekkür ediyorum. Bugün ulusumuzun küllerinden yeniden var olduğu mevcut.

 

 

Mustafa Kemal Ata türk ve silah arkadaşları bu büyük zaferi kazanmış olsaydı kim bilir kimlerin elinde olacaktık? 30 Ağustos emperyalizmin denize döküldüğü tarihtir. Bağımsızlığımızı kazandığımız bu önemli günü hep birlikte kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 30 Ağustos'u gelecek nesillere en güzel şekilde aktaracağız. 30 Ağustos'u unutmayacak, unutturmayacağız. Bugün belediyemizin Türk Halk Müziği Korusu'nun seslendireceği ve şefimiz Zafer Gündoğdu'nun yolculuğuna devam konserde sevincimizi, coşkumuzu paylaşacağız. Komşularımızla onları keyifli bir şekilde dinleyebilirsiniz.

 

 

Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, daha güzel bayramlarda buluşmak dileklerimle, sizlere sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.

 


Şef Zafer Gündoğdu, Sarıyer Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun seslendirdiği şarkılarla coşkulu kutlamaya katılan Sarıyerlilere Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu da Nazım Hikmet'ten kendi sesiyle sergilediği bir şiir yaşadı

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve martigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.